Çalıştığım iş hakkında facebooka yazilanlar

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
31
Aylarca süren is aramamin sonucunda şükür bir iş bulabildim. Çağrı merkezinde çalışıyorum. Patronla konuştum maaş asgari ücret ve prim. Bu hafta başladım. İyi gidiyor. Ama dün aksam çalıştığım yeri facebookta arattım. Birkaç tane is ilani gonderisine rastladim. Birkaç kişi "Biz çalıştık paramizi vermediler. Bunlar dolandirici." gibi yorumlar vardi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi. Sizce ne yapmalıyım? Suan yeni bi iş bulamam çok zor. Düzenimi dr oturttum. Patron da hani iyi birine benziyor anlayışlı. Ailem de burasi iyiye benziyor bırakma diyor. Kafam o kadar karışık ki :(

Şu an halihazırda bir sorun yok ki sizin için. Bence bir aksiyon almaya gerek yok. Zaten yeni iş de bulamam demişsiniz. Haklarınızı iyi araştırın maaş zamanı gelene kadar en azından.

Evet patronla konuştum okullar açılınca part time olarak devam edeceğim dedim kabul etti. Zaten alıştım da buraya.

Bir ayı doldurunca görürsün. Sigorta yaptılar mı

Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar

Bana çok saçma geldi.

Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı

ilk defa duydum. bağlı olduğunuz vakıf bilindik bir yer mi?

Evet internet sitesi vs her şey var

Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var

Müdürler kendilerine şeref madalyası mı alıyor ?

Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz

Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
O bursun verildiğine emin misiniz ? Bu iş hiç aklıma yatmadı ben baştan girmezdim bu işe

Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar

Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı

Evet internet sitesi vs her şey var

Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var

Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
Madalya denen şeyler böyle satılan bir şey değil. Bağış yapmak isteten kişi vakfa bağışını yapar. İnternet sitesi olan zibilyon tane saçma oluşum var.

Back
X