Çalıştığım iş hakkında facebooka yazilanlar

Ya valla zamanında denizfeneri derneği vardı herkes inanmıştı filan... Hiç sevmem böyle dernekleri. Bu iş de inanılmaz saçma geldi.
Benim de aklıma ilk orası geldi. Bana hiiç inandırıcı gelmez böyle dernekler

Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar

Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı

Evet internet sitesi vs her şey var

Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var

Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
İktisat mezunu falan öısınız?

Deneme süresinde de sigorta yapmak zorunda. Deneme süresi uygulayıp sigorta yapmamak ne demek ya. Zaten işöverenin sen işe başladıktan sonra 2 ay deneme uygulama hakkı var bir haftalık onun da denemesini yapması nasıl bir kurnazlık. Neyse bir şey demicem ama sizin açınızdan şu am yapacak bir şey yok. 2 ay çalışıp deneyeceksiniz. Baktınız vermiyor çıkarsınız hakkınızı ararsınız.
madalya satış olayını da ilk defa duydum

önce bana da değişik geldi

ama sonra düşündüm

burada da var öyle oluşumlar

cenazeye çelenk, doğum için plaket yine öğretmenler günü, işe başlama tebriği vs gibi kutlamaları var

geliri de burs veriliyor hatta kız öğrenci yurtları vs var

oranın da çalışanları var hem de iyi alıp maaşlarını da düzenli alıyorlar

Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar

Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı

Evet internet sitesi vs her şey var

Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var

Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
Kuzum dolandırıcı bunlar yazılanlar doğru vermezler paranı süreklide yer değişikliği yaparlar

önce bana da değişik geldi

ama sonra düşündüm

burada da var öyle oluşumlar

cenazeye çelenk, doğum için plaket yine öğretmenler günü, işe başlama tebriği vs gibi kutlamaları var

geliri de burs veriliyor hatta kız öğrenci yurtları vs var

oranın da çalışanları var hem de iyi alıp maaşlarını da düzenli alıyorlar

Siz de mi o tarz bi yerde calistiniz?

Back
X