- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Bankacihanim07
- #41
Birlikte çalıştıklarınıza sormadınız mı maaşlar düzenli yatıyor mu diye?Siz de mi o tarz bi yerde calistiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte çalıştıklarınıza sormadınız mı maaşlar düzenli yatıyor mu diye?Siz de mi o tarz bi yerde calistiniz?
Çalışmadım çalışanları tanıyorumSiz de mi o tarz bi yerde calistiniz?
Sigortanizi yaptilar miAylarca süren is aramamin sonucunda şükür bir iş bulabildim. Çağrı merkezinde çalışıyorum. Patronla konuştum maaş asgari ücret ve prim. Bu hafta başladım. İyi gidiyor. Ama dün aksam çalıştığım yeri facebookta arattım. Birkaç tane is ilani gonderisine rastladim. Birkaç kişi "Biz çalıştık paramizi vermediler. Bunlar dolandirici." gibi yorumlar vardi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi. Sizce ne yapmalıyım? Suan yeni bi iş bulamam çok zor. Düzenimi dr oturttum. Patron da hani iyi birine benziyor anlayışlı. Ailem de burasi iyiye benziyor bırakma diyor. Kafam o kadar karışık ki![]()
Sigortanizi yaptilar mi
Çalışmadım çalışanları tanıyorum
Arkadaşımda cagri merkezinde çalıştı 3 ay maaş alamadı işi bıraktı bilmiyorum şuan aldimi parasını ama bir ay deneyin olmadı çıkarsınız istenAylarca süren is aramamin sonucunda şükür bir iş bulabildim. Çağrı merkezinde çalışıyorum. Patronla konuştum maaş asgari ücret ve prim. Bu hafta başladım. İyi gidiyor. Ama dün aksam çalıştığım yeri facebookta arattım. Birkaç tane is ilani gonderisine rastladim. Birkaç kişi "Biz çalıştık paramizi vermediler. Bunlar dolandirici." gibi yorumlar vardi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi. Sizce ne yapmalıyım? Suan yeni bi iş bulamam çok zor. Düzenimi dr oturttum. Patron da hani iyi birine benziyor anlayışlı. Ailem de burasi iyiye benziyor bırakma diyor. Kafam o kadar karışık ki![]()
Maaşını alamayan kişilere çok üzülüyorum bu işverenlerin vicdani rahat mi acaba üzüldüm arkadaşınız için insaAllah alabilmistir maaşınıArkadaşımda cagri merkezinde çalıştı 3 ay maaş alamadı işi bıraktı bilmiyorum şuan aldimi parasını ama bir ay deneyin olmadı çıkarsınız isten