- 15 Eylül 2017
- 14
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi WitchyBitch
-
arkamdan konuşulanları duyuyorum, insanlar kendi aralarında konuşuyor X Hoca yeni asistanını yanından ayırmıyor filan gibisinden.İnsanların farkettiğini nasıl farkettin peki?
maalesef ki bu kişi benim aynı zamanda hocam yani direk tersleme durumu söz konusu olamıyor zaten aleni bir şekilde de yazmıyor ben şüpheleniyorum sadeceMaalesef bu işlerde "evli adam, yapmaz ya" diyemiyorum....
ayrıntı yazmamışsınız bilemiyorum ama madem siz ve başkaları hissediyorsa bunu, mesafe koyun
sürekli eşinizin nekadar kıskanç bir adam olduğunu dile getirin ve eşinizi nekadar çok sevdiğinizi falan
onun eşinin hal hatırını sorun, ne bileyim bunun gibi şeyler
arkamdan konuşulanları duyuyorum, insanlar kendi aralarında konuşuyor X Hoca yeni asistanını yanından ayırmıyor filan gibisinden.
Tersleyin gitsin.. kavun değil insanların mabadını koklayarak anlayamıyoruz maalesef ne mal olduklarını.. etrafınızdakilerde sizin gibi düşünüyosa vardır bir şey sonuçta "gaz çıkarmayan totodan koku çıkmaz" ne çok maabaddan bahsettim :)Ben öğretim görevlisi olarak bir üniversitede görev almaktayım, eşim de benim gibi akademisyen fakat başka bir kurumda.
Benim evli bir hocamın, benim de evli olduğumu bilmesine rağmen bana farklı bir ilgisi olduğunu gözlemliyorum bunu sadece ben değil çevremdeki bir çok kişi de fark ediyor. Aleni bir sarkıntılık durumu söz konusu değil ama çok şey bahane edip benimle konuşmaya çalışıyor, whatsapptan sürekli benimle iletişime geçmeye çalışıyor filan acaba diyorum ben mi art niyetliyim?
Ben emin olmadan adamı terslemek de istemiyorum ama nasıl davranmam lazım yüz yüze baktığım bir insan, çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?