- 9 Şubat 2018
- 7
- 0
- 6
- 27
- Konu Sahibi Dontbelimited
Arkadaşlar callanetics 10 satte 10 yaş gençleşme videosunu arıyorum bir haftadır, hala bulamadım olan varsa atabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de arıyorum. Bulursan haber verir misin canım :))Arkadaşlar callanetics 10 satte 10 yaş gençleşme videosunu arıyorum bir haftadır, hala bulamadım olan varsa atabilir mi
a sendin di mi canım paylaşan. Çok teşekkürler. İndirebildim sonunda :)) sen yaptın mi callan sorayim yakalamisken :)Ben konu açmıştım kizlar ordan indirebilirsiniz alt yazısıda var ama geriden geliyor ileriye almak lazım alt yazıyı![]()
Daha başlamadım ama eskilerden beri bu video vardı bende yapmiştım o zaman kilo vermeme ragmen ne kadar zayıfladın diyordu herkesa sendin di mi canım paylaşan. Çok teşekkürler. İndirebildim sonunda :)) sen yaptın mi callan sorayim yakalamisken :)
Hadi insalah darısı başımıza :) bar sopası mi ne var o hareketleri nasıl yaptın :)Daha başlamadım ama eskilerden beri bu video vardı bende yapmiştım o zaman kilo vermeme ragmen ne kadar zayıfladın diyordu herkeskasları uzatarak çalıştırıyor bu yüzden inceliyorsun şişmiyor kaslar plates gibi
![]()
tamam canım cok sağol. Şu anda jillian yapiyorum. Haftaya callana gececegim insallah. Teşekkürler :)Masaya sandalyeye dayayarak zaten alt yazıda da diyor herhangi bir yere dayıyarak yapılabiliyor diye ilk zamanlar zor geliyor sonra açıliyorsunalt yazısını kullanabilirsiniz aslında onun için baya bi açıklama yapmam lazım :)