- 25 Ağustos 2021
- 158
- 65
- 18
- 31
- Konu Sahibi Dilara07abc
-
Parol içerken emzirmek sıkıntı olmuyor ama calpol bu bebek aurubu olan miMerhaba arkadaşlar bugün biraz ateşim çıktı ve mecbur kaldım calpol kullandım saat 3 civarında bugün kendimi iyi hissetmiyorum bebeğime rahatsızlığım geçmesin diye çok yaklaşamıyorum haliyle anne sütü veremiyorum bebeğim 3aylik sütüme karışmış mıdır ne yapmalıyım. Sağıp versem olur mu bilemedim aranızda tecrübeli anneler varsa cevap verirse çok sevinirim
Evet bebek ateş düşürücü şurubu kullandım 1 tatlı kaşığı kadar ağır bir şey kullanmak istemedim bugün bebeğimi emziremedim o yüzdenParol içerken emzirmek sıkıntı olmuyor ama calpol bu bebek aurubu olan mi
Bilmiyorum korktum hastalığım ona geçer diye korona belirtim yok sadece boğaz ağrısı ve ateş vardı. Ateş geçti boğaz ağrısı kaldı ama yine de ya korona falansam diye bebeğimi riske atmadım. o yüzden emziremedim mama verdim daha doğrusu annem verdi ben yaklaşamıyorum çok. zaten sütüm az geliyor çok fazla anne sütü alamıyor mama takviyesi yapıyorum ama içim hiç rahat değil internette de baya yorum okudum solunum sıkıntısı olabilir ilaç kullanımında diyor o yüzden emziremedim bilemedim de ne yapacağımı öyle kaldım çaresizceCalpol zaten bebek ve küçük çocuklar için.. sıkıntı olmaz ki niye emzirmeden.parol da kullanabilirsin.
Evin içinde maske kullanıyorum bebeğe geçmesin diye ama emzirirsem karpol zarar verirse diye korktum bilemiyorum tecrübesizliğimden kaynaklı emzirmeye korktumparol kullanabilirsiniz.
hastaysaniz, bir maske takarak bebeğinizi emzirin, antikorlar da sütten bebeğe geçecektir. hasta oldunuz diye bebeği emmekten mahrum bırakmayın.
Calpol zaten bebek ve küçük çocuklar için.. sıkıntı olmaz ki niye emzirmeden.parol da kullanabilirsin
bebek için de güvenli olan bir ilaç zaten. bir tatlı kaşığı size yeterli olmayabilir. yerine parol kullanin :) geçmiş olsunEvin içinde maske kullanıyorum bebeğe geçmesin diye ama emzirirsem karpol zarar verirse diye korktum bilemiyorum tecrübesizliğimden kaynaklı emzirmeye korktum
Çook teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacam ilginiz için çoook teşekkür ederim ciddenbebek için de güvenli olan bir ilaç zaten. bir tatlı kaşığı size yeterli olmayabilir. yerine parol kullanin :) geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim acıkmasını bekliyorum sağıp vericem yada emerse emsinBende grip olmuştum üstelik bebeğim çok yeniyi. Maske takarak emzirmeye devam ettim. Parol içtim ıhlamur falan içtim.
Sizde emzirmeye devam edin. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabınız için sizede geçmiş olsun inşallah bizde atlatırızGeçmiş olsun bizde geçen hafta grip geçirdik gerçi benim bebeğim büyük baya fakat bu gibi durumlarda bebeğe calpol verebilirsiniz. Ateşi olmasa da ağrısını alır çocuk rahatlar. Onda da vücut ağrısı vardır muhtemelen. Ona en iyi gelecek şey sizin sütünüz sakın onu mahrum bırakmayın. Bol bol emzirin ateşi daha kolay düşer. Ara sıra ılık duş ve tabii üstünü çok giydirmeyin.
Öyle yapıcam şimdide anne sütünden yinede mahrum kalmasın diye sağıp veriyorum geldiği kadar az bile olsa onun için faydalı akşam uyurkende direkt meme tutarsa öyle vericem. Boğazı ağrıyor çok olmasada öksürüyor. Ateşi bir inip bir çıkıyor. Doktor grip başlangıcı dedi. Ne kadar anne sütü alırsa o kadar çabuk toparlar diye yine de her öğünde elimden geldiğince sağıp vermeye çalışıcam. Sizin mesajınızdan sonra hemen sağdım zaten o sırada uyandı hemen verdim diğer öğünlerinde de gelirse o zamanda sağıp vericem öyle çok fazla sütüm yok ama ne kadar gelirse artık bir damla bir damladır diye düşünüyorumBir arkadaşım ailecek covid olduğunda bebeği aynı şekilde emmek istemiyordu. Uyurken uyku sersemi vermeyi denerseniz belki alır. Boğazı ağrıyordur belki. Keşke ne olduğunu hemen anlayabilsek...
Tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?