Calpol kullanıp bebeğini emziren var mı

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Merhaba arkadaşlar bugün biraz ateşim çıktı ve mecbur kaldım calpol kullandım saat 3 civarında bugün kendimi iyi hissetmiyorum bebeğime rahatsızlığım geçmesin diye çok yaklaşamıyorum haliyle anne sütü veremiyorum bebeğim 3aylik sütüme karışmış mıdır ne yapmalıyım. Sağıp versem olur mu bilemedim aranızda tecrübeli anneler varsa cevap verirse çok sevinirim

Parol içerken emzirmek sıkıntı olmuyor ama calpol bu bebek aurubu olan mi

Bir de ben grip olduğumda bile kendim maske taktım ellerimi yıkadım bebeğimle ilgilendim, emzirdim. Maske takıp sende yapabilirsin eğer kendini çok kötü hissetmiyorsan

parol kullanabilirsiniz.
hastaysaniz, bir maske takarak bebeğinizi emzirin, antikorlar da sütten bebeğe geçecektir. hasta oldunuz diye bebeği emmekten mahrum bırakmayın.

Calpol zaten bebek ve küçük çocuklar için.. sıkıntı olmaz ki niye emzirmeden.parol da kullanabilirsin.
Bilmiyorum korktum hastalığım ona geçer diye korona belirtim yok sadece boğaz ağrısı ve ateş vardı. Ateş geçti boğaz ağrısı kaldı ama yine de ya korona falansam diye bebeğimi riske atmadım. o yüzden emziremedim mama verdim daha doğrusu annem verdi ben yaklaşamıyorum çok. zaten sütüm az geliyor çok fazla anne sütü alamıyor mama takviyesi yapıyorum ama içim hiç rahat değil internette de baya yorum okudum solunum sıkıntısı olabilir ilaç kullanımında diyor o yüzden emziremedim bilemedim de ne yapacağımı öyle kaldım çaresizce

parol kullanabilirsiniz.
hastaysaniz, bir maske takarak bebeğinizi emzirin, antikorlar da sütten bebeğe geçecektir. hasta oldunuz diye bebeği emmekten mahrum bırakmayın.
Evin içinde maske kullanıyorum bebeğe geçmesin diye ama emzirirsem karpol zarar verirse diye korktum bilemiyorum tecrübesizliğimden kaynaklı emzirmeye korktum

Bilemedim bebeğim şimdilik iyi ona bulaştırmadım ama onun sağlığına etki eder mi bilemedim korktum ilk bebeğim bir şey yaparken korkuyorum

Evin içinde maske kullanıyorum bebeğe geçmesin diye ama emzirirsem karpol zarar verirse diye korktum bilemiyorum tecrübesizliğimden kaynaklı emzirmeye korktum
bebek için de güvenli olan bir ilaç zaten. bir tatlı kaşığı size yeterli olmayabilir. yerine parol kullanin :) geçmiş olsun

bebek için de güvenli olan bir ilaç zaten. bir tatlı kaşığı size yeterli olmayabilir. yerine parol kullanin :) geçmiş olsun
Çook teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacam ilginiz için çoook teşekkür ederim cidden sabahtandıt kendimi yiyorum rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Bende grip olmuştum üstelik bebeğim çok yeniyi. Maske takarak emzirmeye devam ettim. Parol içtim ıhlamur falan içtim.
Sizde emzirmeye devam edin. Geçmiş olsun

Arkadaşlar tekrar başlık yazmak istemedim buradan yazmak istedim benim gribin emzireyim derken çocuğa geçti maske taktım ellerimi yıkadım ama yine de geçti gece boyunca hastanede ateş düşürmeye çalıştılar. Hastane grip başlangıcı dedi. Aranızda çocuğu grip olan var mı antibiyotik başlattılar bize başka yapabileceğim bir şey var mı ekstra evde duş aldırmak dışında bebeğim baya uykusuz kaldı hastanede baya ağladı acaba şuan o yüzden mi inliyor hastaneye giderken inleme yoktu

Geçmiş olsun bizde geçen hafta grip geçirdik gerçi benim bebeğim büyük baya fakat bu gibi durumlarda bebeğe calpol verebilirsiniz. Ateşi olmasa da ağrısını alır çocuk rahatlar. Onda da vücut ağrısı vardır muhtemelen. Ona en iyi gelecek şey sizin sütünüz sakın onu mahrum bırakmayın. Bol bol emzirin ateşi daha kolay düşer. Ara sıra ılık duş ve tabii üstünü çok giydirmeyin.

Teşekkür ederim cevabınız için sizede geçmiş olsun inşallah bizde atlatırız benim bebeğimde meme reddi başladı hastalığıyla mı alakalı anlamadım ama istemiyor en son hastanede sabaha doğru emdi zorluyorum şuan tekrar emmesi için görseniz evde kıyamet kopuyor ve ben duruma çok üzülüyorum birde inler gibi ses çıkarınca boğazı daha fazla yorulmasın diye mecbur mama verdim şuan carpol verdim yatırdım belki mama vermemeliydim ama hem hasta hemde ateşi bir yükselip çıkıyor inliyor derken vicdan yapıyorum ağlarsa daha fazla kendi zorlarsa ateşinin yükselmesinden korkuyorum

Bir arkadaşım ailecek covid olduğunda bebeği aynı şekilde emmek istemiyordu. Uyurken uyku sersemi vermeyi denerseniz belki alır. Boğazı ağrıyordur belki. Keşke ne olduğunu hemen anlayabilsek...
Tekrar geçmiş olsun.

Öyle yapıcam şimdide anne sütünden yinede mahrum kalmasın diye sağıp veriyorum geldiği kadar az bile olsa onun için faydalı akşam uyurkende direkt meme tutarsa öyle vericem. Boğazı ağrıyor çok olmasada öksürüyor. Ateşi bir inip bir çıkıyor. Doktor grip başlangıcı dedi. Ne kadar anne sütü alırsa o kadar çabuk toparlar diye yine de her öğünde elimden geldiğince sağıp vermeye çalışıcam. Sizin mesajınızdan sonra hemen sağdım zaten o sırada uyandı hemen verdim diğer öğünlerinde de gelirse o zamanda sağıp vericem öyle çok fazla sütüm yok ama ne kadar gelirse artık bir damla bir damladır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…