- Konu Sahibi bakimmeraklisi
-
Seffah cam en guzeli bence hem disardan goruntusu de guzel hem silmesi kullanimi daha hos benim fikrimkarar veremiyorum hem gunes alsın hem leke tutmasın filmli mi yaptırsam ki
Katlamalai cam.rahat canm.ben dun taktirdim salak adam fume rengi takti ben siyah cam.istemistm ne.guzel dogru duzgun gozukmicektim bu konuda sakin yanlis tercih yapma canm sonra benm gibi kara kara dusunursunKızlar merhaba balkonumuzu kapattırmak istiyoruz,katlamalı cam düşünüyorum ve kumlu cam olsun diyorum çünkü çok uzun silmek çok zor olacak usta da siyah cam öneriyor ,karartır içeriyi kumlu cam diyor kararsızım katlamalı cam rahat mı siz ne tavsiye edersiniz
Teşekkürler siyah diyosunuz yaniKatlamalai cam.rahat canm.ben dun taktirdim salak adam fume rengi takti ben siyah cam.istemistm ne.guzel dogru duzgun gozukmicektim bu konuda sakin yanlis tercih yapma canm sonra benm gibi kara kara dusunursun
Aynen canm kesinlikleTeşekkürler siyah diyosunuz yani
kaça yaptırdınız,bende yaptırmak istiyorum.Katlamalai cam.rahat canm.ben dun taktirdim salak adam fume rengi takti ben siyah cam.istemistm ne.guzel dogru duzgun gozukmicektim bu konuda sakin yanlis tercih yapma canm sonra benm gibi kara kara dusunursun
650 canm indirim yapti biraz tanidigiz diye ama benim balkonum kucuk 4 tane katlamali cam yetti benim balkonakaça yaptırdınız,bende yaptırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?