cam ocağım patladı

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Kızlar iyi akşamlar. Bugün melemen yapıyordum 13 kilo domatesten herşeyi doğradim attım altını açtım ocağın evden çıktım eczaneye gittim. Yani toplam 10 dk evden ayrıldım eve bi geldim ki ocak tuzla buz olmuş. Hani tencere ağır geldi desem bundan 1 hafta önce aynı ağırlıkta hatta daha fazla acılı ezme yaptım. Sok oldum yani. Böyle bişey yaşayan var mı acaba. Termikel markası. Garantisi var daha. Suçu benim üzerime mi yıkarlar ki

Ben şok ... ay cam kattle caydanlik ustu filan duydumda ocagi ilk kez duyuyorum... Allah korumus ... soylemezsin sende yemek koydum tuzla buz olmus dersin domatesmis 13 kiloymus karistirma...

Gecmis olsun.

Isidan dolayi patlamis olabilir. Melemen yaptim deme sende servise :) ki yapsan bile olmaması lazim.

Arkadaşımin arcelik ocagi patlamisti iftar vakti, hem firin hem ocak ayni anda calisinca olmus oyle demisti servis.

Bu şakaya gelir mi canım ocak açıkken dışarı çıkılır mı?
Ya ters bir şey olsa allah korusun ev falan havaya uçmamış...
Dikkat et böyle şeylere...
Duruyorsa garanti kapsamını incele garanti kağıdında.

Gecmis olsun.

Isidan dolayi patlamis olabilir. Melemen yaptim deme sende servise :) ki yapsan bile olmaması lazim.

Arkadaşımin arcelik ocagi patlamisti iftar vakti, hem firin hem ocak ayni anda calisinca olmus oyle demisti servis.

Sağolun teşekkür ederim. Yok melemen yaptım demicem :)
Arkadaşınıza da çok geçmiş olsun. Peki garanti mi karşıladı ücretini

Haklısınız aslında ama eczane kapanmak üzereydi bende çıktım hemen.

Konu başlığını okuyunca kesin Termikel'dir dedim yanıltmadı. Açın şikayet sitelerini elli tane bu şikayetten bulursunuz Termikel hakkında. Kimisininki ücretsiz, kimini ücretli değiştiriyorlar. Öteki evimin yapımından Termikel idi ankastreleri. Başka bir sorundan komple değiştirdim kızıp. Daha da yanına yaklaşmam marka olarak.

Bizim de yapımından öyle. Yoksa termikel tercih etmezdim. Çok üzüldüm. Ocağım gitti ona mı yanayım Melemenim kaldı ona mı yanayım bilemedim

benimde cam ocak ama franke.
termikel ilk duyuyorum kötü olmus geçmiş olsun ya yanında olsaydınız ocagın daha kötü olabilirdi Allah korusun cana gelmesin gerisi hallolur

ben bizim mağazada termikel ankastre ssatıyorum hiç böyle birşey duymadım vallahi bence ısıyla alakalı birşey olmuş gibi servis çağır ve yemek pişerken olmuş de 13 kilo vs diyip kafa karıştırma çok geçmiş olsun allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…