Merhaba kızlar İstanbul çam sakura hastanesinde Perçin caşkan a göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ? Memnun musunuz? Ve süreç nasıl ilerledi ? Detaylı bilgi rica ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çam sakura da mı oldunuz ? Tabi bilgi verirseniz çok mutlu olurum özellikle o hastanede olduysanızBahsettiğiniz doktoru bilmiyorum ama 3 ay önce ameliyat oldum isterseniz süreç cc ya da merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim
Hayır ben Ankara’da oldum . Medicanada kas altı 315 cc motiva 3. Ayım . İlk 4 gün baya ağrılı oluyor ama 5. Günden sonra rahatlıyorsunuz. 1. Haftada neredeyse ağrılar tamamen geçiyor. İlk 4 gün kas gevşetici yazdırın doktorunuza baya iyi geliyor.Merhaba çam sakura da mı oldunuz ? Tabi bilgi verirseniz çok mutlu olurum özellikle o hastanede olduysanız
Çocuğunuz varmı acaba varsa kaldırabildiniz mi ameliyat sonrası . 17 aylık bebeğim var arada kaldırmam gerekiyor herhangi bi sıkıntı yaratır mı kaçıncı günden sonra kaldırabilirim ?Hayır ben Ankara’da oldum . Medicanada kas altı 315 cc motiva 3. Ayım . İlk 4 gün baya ağrılı oluyor ama 5. Günden sonra rahatlıyorsunuz. 1. Haftada neredeyse ağrılar tamamen geçiyor. İlk 4 gün kas gevşetici yazdırın doktorunuza baya iyi geliyor.
Çocuğum yok . Ama bence 10. Gün kaldırabilirsiniz çok uzun tutmamak ve göğsünüze yaslamamak kaydıyla.Çocuğunuz varmı acaba varsa kaldırabildiniz mi ameliyat sonrası . 17 aylık bebeğim var arada kaldırmam gerekiyor herhangi bi sıkıntı yaratır mı kaçıncı günden sonra kaldırabilirim ?
Zaten ilk haftalar ağırlık kaldırmak yasak . Ameliyatla şunu farkediyorsunuz aslında bir çok işi göğüs kasımızla yapıyormuşuz. İlk 7-8 gün sıvı sabun kabına basamamıştım ben göğsümde ağrı yapıyordu. Ama küçük bebişiniz varsa ilk haftalar sizde birinin kalması gerekiyorÇocuğum yok . Ama bence 10. Gün kaldırabilirsiniz çok uzun tutmamak ve göğsünüze yaslamamak kaydıyla.
Kızlad özellikle bu hastane ve doktorda ameliyat olanları bekliyorumMerhaba kızlar İstanbul çam sakura hastanesinde Perçin caşkan a göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ? Memnun musunuz? Ve süreç nasıl ilerledi ? Detaylı bilgi rica ediyorum
Yanımda annem var zaten sadece uyutma zamanı kucağımda uyuyor sallamıyorum sabit uyuyor kucağıma alıncaZaten ilk haftalar ağırlık kaldırmak yasak . Ameliyatla şunu farkediyorsunuz aslında bir çok işi göğüs kasımızla yapıyormuşuz. İlk 7-8 gün sıvı sabun kabına basamamıştım ben göğsümde ağrı yapıyordu. Ama küçük bebişiniz varsa ilk haftalar sizde birinin kalması gerekiyor
İlk 10 gün alamazsınız yani genel konuşmayım ama ben uzun bir süre herhangi birşey kaldırmadım 15. Gün yiğenimi (3 aylık) kolumda azıcık tuttum geri bıraktım. İlk 2 hafta dikkat etmeniz gerekYanımda annem var zaten sadece uyutma zamanı kucağımda uyuyor sallamıyorum sabit uyuyor kucağıma alınca
Korseyi ne kadar kullandınız peki göğüsün oturması ne kadar sürüyorİlk 10 gün alamazsınız yani genel konuşmayım ama ben uzun bir süre herhangi birşey kaldırmadım 15. Gün yiğenimi (3 aylık) kolumda azıcık tuttum geri bıraktım. İlk 2 hafta dikkat etmeniz gerek
6 hafta taktım korse baya sizin bedeninizden küçük veriliyor özellikle geceleri takmanız lazım şekil ve oturması için. Ben artık son haftalarda gündüzleri açıyordum dayanamamıştım. Şuan 3. Ayım ama güzel duruyor tam ortada dolgun dik 6. Ayda ve 1. Senede tamamen oturuyor sanırım ama şuan oturmuş gibi benimkiKorseyi ne kadar kullandınız peki göğüsün oturması ne kadar sürüyor
Teşekkür ederim bilgilendirme içinİlk 10 gün alamazsınız yani genel konuşmayım ama ben uzun bir süre herhangi birşey kaldırmadım 15. Gün yiğenimi (3 aylık) kolumda azıcık tuttum geri bıraktım. İlk 2 hafta dikkat etmeniz gerek
Olan kimse yok mu ?Merhaba kızlar İstanbul çam sakura hastanesinde Perçin caşkan a göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ? Memnun musunuz? Ve süreç nasıl ilerledi ? Detaylı bilgi rica ediyorum