• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam Sakura Hastanesi Tüp Bebek

aynurland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
890
Puanlar
83
Merhaba, ben Çam Sakurada 2 aşılama oldum tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum, tekrar randevu mu alıp gitmem lazım, yoksa dosyam devam eder mi acaba? Yeniden vermem gereken testler hamgileri acaba? Telefonlara cevap vermiyorlar, yol uzak, boşuna gitmek istemiyorum. Bu süreci geçmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Bende 2 aşılama oldum çam sakurada tutmayınca tekrardan infertilite bölümüne gittim onlar dosyamla beraber direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Hangi testler evraklar gerektiğini oradaki ebeler bakıp söylüyorlar.

Bende 2 aşılama oldum çam sakurada tutmayınca tekrardan infertilite bölümüne gittim onlar dosyamla beraber direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Hangi testler evraklar gerektiğini oradaki ebeler bakıp söylüyorlar.
Evet dün gittim, 25e randevu verdiler, testler evraklar toplam ne kadar sürede hazır oldu acaba? ☺️

Bende 2 aşılama oldum yarın gitmeyi düşünüyorum tüp bebeğe yönlendirecekler randevu almama gerek varmı acaba

Evet dün gittim, 25e randevu verdiler, testler evraklar toplam ne kadar sürede hazır oldu acaba? ☺️
Aralık 10 da başladığım çam sakurada tüp bebege aralıktan beri tam 35 kez gitmişim her gittiğimde enkaz 4 saat bekledim bekletiyorlar 7 de gitsen bekletiyorlar bu günü öğrendim ki 6 tane toplanan yumurtamdan 5 güne hiç embriyo ulaşmamış çok zorlu ve uzun bir süreç imkanı olan özele gitsin umutlarım gitti o kadar üzgünüm o kadar yıprandım ki işimden bile oldum sürekli hastaneye gitmekten değil olunca gel diyorlar gidiyorsun 4 saat bekletip dosyana bakıp tamam yarın geliyorsun diyor tekrar ertesi gün 4 saat bekle eşini de çağırıyor vide çoğuna çok yıprandım çok uzgunum

4 ayımı aldı heyet raporu almak malesef.Dıs heyet o da.Esinizden spermiyogram ve üroloji raporu isteniyor.Kan tahlilleri adet 2.gun ve 21.gun zaten 21 gününüz gidiyor.Hsg,Meme USG,akciğer filmi vs dahiliye anestezi psikiyatri 4 birimdi onlara randevu verirken de 15 20 gün sonraya veriyor zaten heyete çıkıyorsunuz imza topla vs derken çok uzun bir süreç sizi bekliyor.Sabirli ve psikolojinin sağlam olması şart.

Back
X