Reçete mesajı geldiği an arıyolar zaten bilgi vermek için. Sigorta dahilinde 3 bin ödedim. Kutuları açmadım ne var ne yok bilmiyorum açıkcası 3 kutu mevcut iğne ve ilaçlar onun içinde ayrıyetten 4 kutu progestan verdiler. Kutuları buzdolabının yumurtalık rafında bekletin demişlerdi orada bekliyolar şuan. İyi bayramlarVerdim dun muhtemelen bayram sonrasinda biz sizi arariz dediler. Recete veya rapor bilgisi mesaj ile gelirse ben yine giderim. Bakalim reglden once gelecek mi? Heralde bi daha regl olunca gitmek gerekecek mesaj gelir de aramazlarsa eczaneden uc gun icinde ilaclari alip reglin ucuncu gunu damlarim oraya. Dogru dimi? Bir de ne kadar para odediniz ilaclara? İgne mi var sadece yumurta buyutmek icin baska ilac da var mi? Tek igne var da her gun ayni igneden belirli doz vuruyoruz sanki dimi?
Teşekkür ederim. Ben bugun regl olmaya basladim. Sonraki donguye kalacak bugun veya yarin aramazlarsa hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun tez vakitte kavusalim insallah bebeklerimize.Reçete mesajı geldiği an arıyolar zaten bilgi vermek için. Sigorta dahilinde 3 bin ödedim. Kutuları açmadım ne var ne yok bilmiyorum açıkcası 3 kutu mevcut iğne ve ilaçlar onun içinde ayrıyetten 4 kutu progestan verdiler. Kutuları buzdolabının yumurtalık rafında bekletin demişlerdi orada bekliyolar şuan. İyi bayramlar
Merhaba aşılama demeden önce neler yapıldı acaba bende Yeni başlıcam da kan vermeye gidicem yarınRabbim hayırlısı ne ise onu versin sıkmayın canınızı. Bana da çam sakura da muzaffer hoca aşılama dedi henüz belgeleri götürmedim
Merhaba, kan verdikten sonra doktor size göre tedavi uyguluyor. Rahim flimi, eşinizden sperm ve kan tahlili vs yapılıyor sonuçlara göre tedavi uygulanıyor. Bu işlemler hemen hemen 1 yıl sürüyorMerhaba aşılama demeden önce neler yapıldı acaba bende Yeni başlıcam da kan vermeye gidicem yarın
Hsg sperm vs disarda yani ücretli cektirseniz kısa zamanda tedaviye başlarsınız 2 3 ay gibi bir süre icindeMerhaba aşılama demeden önce neler yapıldı acaba bende Yeni başlıcam da kan vermeye gidicem yarın
merhaba aşılama yaptırdınız mı nasıl geçti süreç tutmuştur inşallahReçete mesajı geldiği an arıyolar zaten bilgi vermek için. Sigorta dahilinde 3 bin ödedim. Kutuları açmadım ne var ne yok bilmiyorum açıkcası 3 kutu mevcut iğne ve ilaçlar onun içinde ayrıyetten 4 kutu progestan verdiler. Kutuları buzdolabının yumurtalık rafında bekletin demişlerdi orada bekliyolar şuan. İyi bayramlar
bende belgeleri teslim ettim beklemedeyim ne kadar sürede aradılar belge tesliminden sonraReçete mesajı geldiği an arıyolar zaten bilgi vermek için. Sigorta dahilinde 3 bin ödedim. Kutuları açmadım ne var ne yok bilmiyorum açıkcası 3 kutu mevcut iğne ve ilaçlar onun içinde ayrıyetten 4 kutu progestan verdiler. Kutuları buzdolabının yumurtalık rafında bekletin demişlerdi orada bekliyolar şuan. İyi bayramlar
Merhaba evet 28 nisan da aşılama oldum mayısın 12. de kan vericem beklemedeyimmerhaba aşılama yaptırdınız mı nasıl geçti süreç tutmuştur inşallah
Ben teslim ettikten 2 gün sonra aradılarbende belgeleri teslim ettim beklemedeyim ne kadar sürede aradılar belge tesliminden sonra
Merhaba ne durumdasınız?Teşekkür ederim. Ben bugun regl olmaya basladim. Sonraki donguye kalacak bugun veya yarin aramazlarsa hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun tez vakitte kavusalim insallah bebeklerimize.
ben 10 gün oldu teslim edeli aramadılar dahaMerhaba ne durumdasınız?
28 nisanda bende ordaydım belkide karşılaştıkMerhaba evet 28 nisan da aşılama oldum mayısın 12. de kan vericem beklemedeyim
Tüp bebek bölümündemiydiniz yoksa muzaffer beyin bölümündemi28 nisanda bende ordaydım belkide karşılaştık
Hala aramadilar o arada kendiliginden hamile kaldim. 6+5 oldum bileMerhaba ne durumdasınız?
Ya çok sevindim ben aşılama oldum 28 nisan da 12 mayısa kan ver demişti doktor ama bugün regli oldum tutmadı zaten pek ümitlide değildim. Tebrik ederim sizin adınıza sevindimHala aramadilar o arada kendiliginden hamile kaldim. 6+5 oldum bile
Cok erken degil mi regl icin evde test yapsaydiniz yerlesme ya da hamilelikle ilgili bi kanama olabilirYa çok sevindim ben aşılama oldum 28 nisan da 12 mayısa kan ver demişti doktor ama bugün regli oldum tutmadı zaten pek ümitlide değildim. Tebrik ederim sizin adınıza sevindim
Ever pazartesi olmam gerekirken dün oldum. Hiç test yapmadım çünkü normal regli kanamam var sanmıyorum gebelik oluştugunu. Pazartesü doktora gidicem. İnşaAllah sizinkiside sağlıkla ilerlerCok erken degil mi regl icin evde test yapsaydiniz yerlesme ya da hamilelikle ilgili bi kanama olabilir
İnsallah saglikla ilerlet 8 ve 9.haftada kalbi duran iki bebegim var bu kez ayni olmaz insallah
İnsallah siz de tez vakitte kavusursunuzEver pazartesi olmam gerekirken dün oldum. Hiç test yapmadım çünkü normal regli kanamam var sanmıyorum gebelik oluştugunu. Pazartesü doktora gidicem. İnşaAllah sizinkiside sağlıkla ilerler
Çok teşekkürlerİnsallah siz de tez vakitte kavusursunuz
İnsallah siz de tez vakitte kavusursunuzne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?