rapor çıkması uzun sürüyor mu ?
benim ikinci aşılamam bu ilk aşılamamı özelde yaptım , umudum yok sadece tüp bebeğe geçmek için mecburen ikinci aşılamayı yaptıracağım
rapor çıkması uzun sürüyor mu ?
benim ikinci aşılamam bu ilk aşılamamı özelde yaptım , umudum yok sadece tüp bebeğe geçmek için mecburen ikinci aşılamayı yaptıracağım
Bende tüp bebek için yaptırmıştım ama tüp bebek için 3 yıllık resmi evlilik istiyorlar ben 2 yıllık evliyim
Rapor hemşireye göre değişiyor benim raporum 3 günde onaylandı aradılar ama bi arkadaşımın 21 gün sürdü onaylanması Malesef
Bugün regli oldum inşallah bir sonra ki döngüme yetişir , bu arada birşey sormak istiyorum aşılama olursa idrar sıkışması gerekiyormuş bu şartmı benım ılk asılamamı öyle yaptılar işkence oldu sankı kendımı zor attım dışarya sizde nasıl oldu
Bugün regli oldum inşallah bir sonra ki döngüme yetişir , bu arada birşey sormak istiyorum aşılama olursa idrar sıkışması gerekiyormuş bu şartmı benım ılk asılamamı öyle yaptılar işkence oldu sankı kendımı zor attım dışarya sizde nasıl oldu
Canım idrara sıkışık olmak gerekiyo ama fazla abartmaya gerek yok biz kendimizi tutsun diye daha çok yıpratıyoruz çok su içiyoruz o da çok ağrı yapıyo aşılamadan sonraki ayı da değerlendirin size tavsiyem ben 2 aşılama oldum tutmadı aşılamadan sonraki ay kendiliğinden gebelik oldu çok şükür iğnelerin etkisi devam ediyo çünkü tutma olasılığı oluyo
Canım idrara sıkışık olmak gerekiyo ama fazla abartmaya gerek yok biz kendimizi tutsun diye daha çok yıpratıyoruz çok su içiyoruz o da çok ağrı yapıyo aşılamadan sonraki ayı da değerlendirin size tavsiyem ben 2 aşılama oldum tutmadı aşılamadan sonraki ay kendiliğinden gebelik oldu çok şükür iğnelerin etkisi devam ediyo çünkü tutma olasılığı o