ÇAM SAKURA / MUZAFFER HOCA - ŞUBAT - MART AŞILAMA OLACAKLAR

nasibim88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
28
Selam Kızlar

22 Ocak perşembe günü evraklarımı teslim ettim dosyam açıldı , aşılama için .
Rapor yazılacak seni arayacağız dediler.

benim gibi olan var ise toplaşalım mı :)

Muzaffer beyde 2 kere aşılama oldum
Şuan senin gibi olmasam da (negatif oldu) git gel sürece hakimim merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin

Muzaffer beyde 2 kere aşılama oldum
Şuan senin gibi olmasam da (negatif oldu) git gel sürece hakimim merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin
rapor çıkması uzun sürüyor mu ?
benim ikinci aşılamam bu ilk aşılamamı özelde yaptım , umudum yok sadece tüp bebeğe geçmek için mecburen ikinci aşılamayı yaptıracağım

rapor çıkması uzun sürüyor mu ?
benim ikinci aşılamam bu ilk aşılamamı özelde yaptım , umudum yok sadece tüp bebeğe geçmek için mecburen ikinci aşılamayı yaptıracağım
Bende tüp bebek için yaptırmıştım ama tüp bebek için 3 yıllık resmi evlilik istiyorlar ben 2 yıllık evliyim
Rapor hemşireye göre değişiyor benim raporum 3 günde onaylandı aradılar ama bi arkadaşımın 21 gün sürdü onaylanması Malesef

Bugün regli oldum inşallah bir sonra ki döngüme yetişir , bu arada birşey sormak istiyorum aşılama olursa idrar sıkışması gerekiyormuş bu şartmı benım ılk asılamamı öyle yaptılar işkence oldu sankı kendımı zor attım dışarya sizde nasıl oldu

Canım idrara sıkışık olmak gerekiyo ama fazla abartmaya gerek yok biz kendimizi tutsun diye daha çok yıpratıyoruz çok su içiyoruz o da çok ağrı yapıyo aşılamadan sonraki ayı da değerlendirin size tavsiyem ben 2 aşılama oldum tutmadı aşılamadan sonraki ay kendiliğinden gebelik oldu çok şükür iğnelerin etkisi devam ediyo çünkü tutma olasılığı oluyo

inşallah bu ay regli olmamda aşılamaya da gerek kalmaz

senin adına çok sevindim

darısı başımıza diyelim

aşılama oldum cumartesi kan vericem inşallah pozitif sonuç alırım

`