Çam sakurada tüp bebek tedavisi görenler süreçle ilgili bilgi yardım

Eflinaz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
130
42
13
30
Merhaba çam sakurada tüp bebek tedavisi gören var mı bir kaç sorum olacak süreçle ilgili ya da bilgi almak isteyenler birbirimize yardımcı olalım süreç boyunca

Tüm belgelerimi teslim ettim şu an ilaç raporumun onaylanmasını bekliyorum regl ile birlikte başlanacak dedi bana

Ayy çok fazla süre geçmiş kanuniyi düşündünüz mü peki? Ben gittim tahlil, hsg falan da çektirdim kilo vermem gerekiyor diye bekliyorum süreci sizden neler istediler ekstra olarak?

Aralık ayından beri gidiyorum geliyorum daha anca kurul onaylayacak çok uğraştırıyorlar şimdiden yoruldum
Sizin baya uzun sürmüş. Beni kanuniden haziran ayında tüp bebeğe sevkettiler. Direkt kan tahlilleri, spermiyogram hepsi 1 ay içinde halloldu. Hsg zaten vardı. Şimdi meme usg çektireceğim. Birde genetiğe kan verdim o da 2-3 ay sonucu sürüyormuş. Sanırım o yüzden beklemek zorunda kalacağım.

Ayy çok fazla süre geçmiş kanuniyi düşündünüz mü peki? Ben gittim tahlil, hsg falan da çektirdim kilo vermem gerekiyor diye bekliyorum süreci sizden neler istediler ekstra olarak?
Kanunide tüp bebek yapmıyorlar ki önce oraya gitmiştim zaten

Ben kanuniye gittiğimde bizde tüp bebek yok aşılama var dediler ordan çam sakuraya gittim sürekli bir belge eksikliği bayramlar tahlil çıkma süresi derken bu zamana kadar geldik

Sizdeki sorun nedir peki

kan tahlilleri hsg smear testi meme ultrasonu eşimden de kan tahlilleri 3 adet spermiyogram testi bunlar istendi

Merhaba ben 2 yıldır kanuniye gidiyordum. 1 aşılama oldum orada. Ama orada tüp bebek yok. O yüzden çam sakuraya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…