Merhaba çam sakurada tüp bebek tedavisi gören var mı bir kaç sorum olacak süreçle ilgili ya da bilgi almak isteyenler birbirimize yardımcı olalım süreç boyunca
Merhaba siz başladınız mı?Merhaba çam sakurada tüp bebek tedavisi gören var mı bir kaç sorum olacak süreçle ilgili ya da bilgi almak isteyenler birbirimize yardımcı olalım süreç boyunca
Yok maalesef daha başlamadı prosedürler yüzündenMerhaba siz başladınız mı?
Prosedür dediğiniz ne durumdasınız şu an. Kurul uzun sürüyor mu?Yok maalesef daha başlamadı prosedürler yüzünden
Ne kadar oldu peki ?Yok maalesef daha başlamadı prosedürler yüzünden
Prosedür dediğiniz ne durumdasınız şu an. Kurul uzun sürüyor mu? Çok belge istendiği için uzun sürüyor benim tüm belgelerim tamamlandi kurul ilacı onaylayıp ilaca başlayacam regl ile birlikte
Aralık ayından beri gidiyorum geliyorum daha anca kurul onaylayacak çok uğraştırıyorlar şimdiden yoruldumNe kadar oldu peki ?
Sizin baya uzun sürmüş. Beni kanuniden haziran ayında tüp bebeğe sevkettiler. Direkt kan tahlilleri, spermiyogram hepsi 1 ay içinde halloldu. Hsg zaten vardı. Şimdi meme usg çektireceğim. Birde genetiğe kan verdim o da 2-3 ay sonucu sürüyormuş. Sanırım o yüzden beklemek zorunda kalacağım.Aralık ayından beri gidiyorum geliyorum daha anca kurul onaylayacak çok uğraştırıyorlar şimdiden yoruldum
Kanunide tüp bebek yapmıyorlar ki önce oraya gitmiştim zatenAyy çok fazla süre geçmiş kanuniyi düşündünüz mü peki? Ben gittim tahlil, hsg falan da çektirdim kilo vermem gerekiyor diye bekliyorum süreci sizden neler istediler ekstra olarak?
Ben kanuniye gittiğimde bizde tüp bebek yok aşılama var dediler ordan çam sakuraya gittim sürekli bir belge eksikliği bayramlar tahlil çıkma süresi derken bu zamana kadar geldikSizin baya uzun sürmüş. Beni kanuniden haziran ayında tüp bebeğe sevkettiler. Direkt kan tahlilleri, spermiyogram hepsi 1 ay içinde halloldu. Hsg zaten vardı. Şimdi meme usg çektireceğim. Birde genetiğe kan verdim o da 2-3 ay sonucu sürüyormuş. Sanırım o yüzden beklemek zorunda kalacağım.
Sizdeki sorun nedir pekiSizin baya uzun sürmüş. Beni kanuniden haziran ayında tüp bebeğe sevkettiler. Direkt kan tahlilleri, spermiyogram hepsi 1 ay içinde halloldu. Hsg zaten vardı. Şimdi meme usg çektireceğim. Birde genetiğe kan verdim o da 2-3 ay sonucu sürüyormuş. Sanırım o yüzden beklemek zorunda kalacağım.
kan tahlilleri hsg smear testi meme ultrasonu eşimden de kan tahlilleri 3 adet spermiyogram testi bunlar istendiAyy çok fazla süre geçmiş kanuniyi düşündünüz mü peki? Ben gittim tahlil, hsg falan da çektirdim kilo vermem gerekiyor diye bekliyorum süreci sizden neler istediler ekstra olarak?
Merhaba ben 2 yıldır kanuniye gidiyordum. 1 aşılama oldum orada. Ama orada tüp bebek yok. O yüzden çam sakuraya başladım.Ayy çok fazla süre geçmiş kanuniyi düşündünüz mü peki? Ben gittim tahlil, hsg falan da çektirdim kilo vermem gerekiyor diye bekliyorum süreci sizden neler istediler ekstra olarak?
Bizim 2 yıldır sebepsiz infertiliteydi, ama geçen ay kan tahlili yaptılar ve amh değerim düşmüş. O yüzden direkt tüp bebek dediler.Sizdeki sorun nedir peki
Anladım geçmiş olsun inşallah kolay bir süreç atlatirsiniz smear testi istenmedi miBizim 2 yıldır sebepsiz infertiliteydi, ama geçen ay kan tahlili yaptılar ve amh değerim düşmüş. O yüzden direkt tüp bebek dediler.
Anladım geçmiş olsun inşallah kolay bir süreç atlatirsiniz smear testi istenmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?