Cam silme robotu kullananlar

bet16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
38
Merhaba kızlar evim 5 katta camları silmek için robot almak istiyorum deneyimi olan varmı işe yariyormu acaba

Merhaba kızlar evim 5 katta camları silmek için robot almak istiyorum deneyimi olan varmı işe yariyormu acaba
Cam silme robotu aldınız mı? Ben de almak istiyorum da tavsiyeye ihtiyacım var

Alın işe yarıyor Kesinlikle

Ecovacs şarjlı aldım memnunum

Ben Kiwi marka aldım kullanıyorum. Bezlerini takıp çıkarması parmaklarımı acıtıyor ona çare bulamadım. Ama kullanıyorum yani.

Ben Kiwi marka aldım kullanıyorum. Bezlerini takıp çıkarması parmaklarımı acıtıyor ona çare bulamadım. Ama kullanıyorum yani.
Ben de kiraladım kiwi geldi ama dalga bırakıyor. Onu nasıl çözüyoruz? Tecrübeye ihtiyacım var 1 bez var. Yedek yok. Önce buharla kirleri aldım. Cam kurudu sonra az camsil fıslayıp sildirdim. Temiz ama o yuvarlak iz kaldı.

her camı 2şer kez hafif ıslatılmış bezle (çok ıslatmayın bu sefer tırmanmıyor) fısfıssız sildiriyorum, çok kusur aramıyorum. yetişebildiğim köşeleri çekçekle alıyorum

yedek olmazsa olmaz yalnız, kutudan 8 tane çıkıyor. yıkayıp yıkayıp üst üste tekrar kullanıyorum. bulursam bi 8 tane daha alacağım. yedeksiz olması çok saçmaymış, bence kiraladığınız yerle görüşün

`