Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de kiraladım kiwi geldi ama dalga bırakıyor. Onu nasıl çözüyoruz? Tecrübeye ihtiyacım var 1 bez var. Yedek yok. Önce buharla kirleri aldım. Cam kurudu sonra az camsil fıslayıp sildirdim. Temiz ama o yuvarlak iz kaldı.
Ben de kiraladım kiwi geldi ama dalga bırakıyor. Onu nasıl çözüyoruz? Tecrübeye ihtiyacım var 1 bez var. Yedek yok. Önce buharla kirleri aldım. Cam kurudu sonra az camsil fıslayıp sildirdim. Temiz ama o yuvarlak iz kaldı.
her camı 2şer kez hafif ıslatılmış bezle (çok ıslatmayın bu sefer tırmanmıyor) fısfıssız sildiriyorum, çok kusur aramıyorum. yetişebildiğim köşeleri çekçekle alıyorum
yedek olmazsa olmaz yalnız, kutudan 8 tane çıkıyor. yıkayıp yıkayıp üst üste tekrar kullanıyorum. bulursam bi 8 tane daha alacağım. yedeksiz olması çok saçmaymış, bence kiraladığınız yerle görüşün