Saç Bakım Ürünleri çam terebentiiiiiiiiii waoooowwww

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
mücize bi ürün denemenizi tawsie ederim oryelli saça bile :) sağlığına kavuşturuor ve uzatıor ve dökülmüor arkadaşlar ;)

Bende kattim sampuanina cidden super daha oncede kullanmistim ama ara vermistim simdi tekrar kullaniorum uzatmak icin:))))

İşe yariyor cok şükür birkac yıl once kullanmistim sonra kisa kestirdim saçlarımı.simdi tekrar uzuo mutluyum.markasida mecitefendi:))

Çam terebentin yanıcı bir yağdır taşıyıcı bir yağla seyretmeden kullanmayın.zeytinyağı badem yağı ile seyreltilebilir. Seyreltmeden kullanırsanız Kullandıkta saçta kuruma ve dökülme yapar. :40:

çam terebenti yüzünden az daha kel kalıyodum hiç dökülmeyen saçım çam terebentin esansı yüzünden avuç avuç elime geldi saçımı zor kurtardım :(

çam terebenti yüzünden az daha kel kalıyodum hiç dökülmeyen saçım çam terebentin esansı yüzünden avuç avuç elime geldi saçımı zor kurtardım :(

Canım, çam terebentin esansı ile çam terebentin yağı birbirinden farklı. Birde kullanılan yağın orjinalliği önemlii shiffa home'un yağları kaliteli onları deneyin ve asla tek başına kullanmayın... Badem yağı,zeytinyağı gibi yağlarla karıştırıp sürün direkt sürecekseniz 30 dakikadan fazla da tutmayın.

tatlım kişiegöredeğişio galiba bi olum bi olumsuz yanıtlar var benm kuzenm kullanmakta hala çok ii geldi halada kullanmakta ...:30:

evet kesinlikle bende memnun kalanlardanım ...

hatta en yakın zamanda yeniden alsam iyi olur..

Yillarca kullandim cok memnun kaldim tek problem saci kurutuyor o yuzden ekstra yumusatici bakim kurleri yapmak gerekiyor. Sac uclarina zeytinyagi gibi. Terebentin dokulmeyi durduruyor gozenekleri aciyor ve hacim veriyor.

mücize bi ürün denemenizi tawsie ederim oryelli saça bile :) sağlığına kavuşturuor ve uzatıor ve dökülmüor arkadaşlar ;)

ayy benim de çok ihtiyacım var gerçekten.o kadar senedir saçımı boyuyorum çok yıprandı ve çok dökülüyo.bende denemek istiyorum en kısa zamanda.

Biberiye yağıda iyi geliyor aklınızda olsun ama biberiyeyi şampuana eklemeyin tabii, biraz badem veya zeytinyağı ile karıştırıp direkt sürün...

bende kullandım bu yağı şampuana karıştırıp ama saçı kurutuyor uzamasınada bi fayda olmadı ve çok keskin kokuyor

Back
X