Gebeliğe Hazırlık Çam ve Sakura infertilite

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben kanuniye gidiyordum fakat eşimin değerleri çok düşük olduğu için aşılama yapamayız burda direk tüp bebek yapılması lazım dedi. Tüp bebek merkezine gitmek için önce kadın hastalıklarından mi randevu almam lazım acaba. Siz nasıl gittiniz ? Aşılamanız yapıldı mı ?

Hiç mi yokkk yanii:KK43:
Merhaba, ben kanuniye gidiyordum fakat eşimin değerleri çok düşük olduğu için aşılama yapamayız burda direk tüp bebek yapılması lazım dedi. Tüp bebek merkezine gitmek için önce kadın hastalıklarından mi randevu almam lazım acaba. Siz nasıl gittiniz ? Aşılamanız yapıldı mı ?

Ben henüz aşılama yaptırmadım ama benim bildiğim kadarıyla yeni bi karar çıkmış 2 kere aşılama yaptırmadan tüp bebek raporu verilmiyormus yani 2 aşılama sarti varmış önce cam ve sakura hastanesi infertilite bölümüne randevu alın sizin ve eşinizin tum testlerini yanınızda götürün doktor bi görsün

Back
X