selam arkadaşlar,
saçlarımı yaklaşık 2 ay önce kestirdim.şu an omuzlarımda ve yaz tatili boyunca hazır evdeyken bakım yaparak uzatmak istiyorum.forumda araştırma yaptıktan sonra sinameki otu badem yağı bemiks ampul formülünü denemeye karar vermiştim.aktara sinameki ve badem yağı almaya gittiğimdeyse bana başka bir şey tavsiye etti: çam yağı. bahsettiğim bakım ürünü küçük paketler halinde aktarda satılıyor. içindeyse sinameki yağı,susam yağı,zeytin yağı, sarımsak yağı, çam yağı, çam terebenti yağı, kırk kilit yağı, papatya yağı, ısırgan yağı, lavanta yağı, argan yağı, badem yağı ve E vitamini var. aktar bunu kullanmamı tavsiye etti. alacaklarınız da var zaten içinde, bu maske saç uzatmak ve aynı zamanda dökülmeyi engellemek için dedi.kullanımıysa haftada iki kez saçımızın tamamına sürüp yarım saat bekleyip yıkamak şeklinde.ben denemeye karar verdim aranızda daha önce bu tarz bir maske deneyen var mı acaba?
umarım saçlarım yazın sonunda sağlıklı ve istediğim uzunlukta olurlar
Konu sahibi en son şubatta girmiş :) çam terebentin yağının faydasını ben gördüm ama eğer içini rahatlatcaksa söyliyim. Şampuanıma onu koyduğum zaman saçlarım daha hızlı uzuyor. Mesela bu ay sampuanıma koymadım ve daha az uzadı.
Konu sahibi en son şubatta girmiş :) çam terebentin yağının faydasını ben gördüm ama eğer içini rahatlatcaksa söyliyim. Şampuanıma onu koyduğum zaman saçlarım daha hızlı uzuyor. Mesela bu ay sampuanıma koymadım ve daha az uzadı.