Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makınası hanımlar yorumlarınız önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
Kurutma makınası almak istıyırum kullanan memnun olduğu markayı önerebılırmı yada memnun olmayan neden memnun degıl yarın bakmaya gıdecem yorumlarınız önemli bayanlar

Vhirlpool hiç memnun değilim. Nemli birakiyor. Kardeşim ve annem arçelik kullanıyor süper kurutuyo kısa zamanda bende onu alicam değiştiricem.

Vhirlpool hiç memnun değilim. Nemli birakiyor. Kardeşim ve annem arçelik kullanıyor süper kurutuyo kısa zamanda bende onu alicam değiştiricem.
Teşekkür ederım ederım yorumun için bu markayı eledim şimdi :KK9:

Benimki de Bosch
Ben de çok memnunum

Aslında bende Bosch yasa sımens düşünmüyorum sizinki hangısı bu lınkte bastakımı bu atada ses yapıyorum ve banyoyu buhar ıcınde bırakıyormu bırde nemli çıkarmıyor degılmı çamaşırları
ilk ürün
kesinlikle ne banyo buhar içinde kalıyor
ne de çamaşırlar nemli çıkıyor
çamaşır makinesi kadar sessiz değil ama gürültülü ve sarsıntılı da çalışmıyor
inanılmaz ama çamaşırları kurutup, kaylayıp hemen yerleştiriyorum
her kumaş türüne ve çamaşırın cinsine göre göre programı var
15 aydır mandalı da, çamaşır askısını da unuttum

yalnız önerim büyük marketler yerine bayisinden almanız

ilk ürün
kesinlikle ne banyo buhar içinde kalıyor
ne de çamaşırlar nemli çıkıyor
çamaşır makinesi kadar sessiz değil ama gürültülü ve sarsıntılı da çalışmıyor
inanılmaz ama çamaşırları kurutup, kaylayıp hemen yerleştiriyorum
her kumaş türüne ve çamaşırın cinsine göre göre programı var
15 aydır mandalı da, çamaşır askısını da unuttum

yalnız önerim büyük marketler yerine bayisinden almanız
Bimeksten almayı düşünüyordum ben neden peki bayısinden

büyük marketlerde satılan hemen bütün markaların ürünlerinde sorun çıkabiliyor
çünkü seri sonlarını vs dağıtıyorlarmış
bunu büyük firmaların üretim bölümünde çalışan herkes söylüyor

büyük marketlerde satılan hemen bütün markaların ürünlerinde sorun çıkabiliyor
çünkü seri sonlarını vs dağıtıyorlarmış
bunu büyük firmaların üretim bölümünde çalışan herkes söylüyor

Eminim bunu da size söyleyen bi bayiidir. Aynı model koduna sahip kapalı kutu gönderilen ürün sırf büyük zincir marketlerde satıldığı için mi seri sonu oluyor? Yapmayın Allah aşkına, bayiilerin yalan yanlış satış tekniklerine bari siz kanmayın.

Canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Düşündüğün markalardan hangisini seçsen emin ol çok memnun kalırsın. Öncelikle nerden alırsan al muhakkak ki a sınıfı ve üzeri enerji sınıfı olmasına dikkat et. Ve kondenseri de kendi kendini temizlesin. Seni fazla uğraştırmasın. Nakit alacaksan bayiilerle pazarlık olayını zorla, onların iskonto oranları isimlerine göre farklılık gösterebiliyo. Zincir mağazalardaki kampanyaları da göz ardı etme. Benden sana nacizane tavsiye bunlar :KK66:

Eminim bunu da size söyleyen bi bayiidir. Aynı model koduna sahip kapalı kutu gönderilen ürün sırf büyük zincir marketlerde satıldığı için mi seri sonu oluyor? Yapmayın Allah aşkına, bayiilerin yalan yanlış satış tekniklerine bari siz kanmayın.
hayır bayi söylemedi
ayrıca küçük işletmelerle çalışmak her zaman avantajlı
çünkü her zaman karşınızda bir muhatap bulmanız ve ciddiye alınmanız daha kolay
daha önce büyük bir marketten aldığım yine bosch marka bir üründe başımıza gelmeyen kalmadı
ama bayiden aldıklarımızdan hep çok memnun kaldık
ben önerimi sundum, önemsenir veya önemsenmezHoppa

hayır bayi söylemedi
ayrıca küçük işletmelerle çalışmak her zaman avantajlı
çünkü her zaman karşınızda bir muhatap bulmanız ve ciddiye alınmanız daha kolay
daha önce büyük bir marketten aldığım yine bosch marka bir üründe başımıza gelmeyen kalmadı
ama bayiden aldıklarımızdan hep çok memnun kaldık
ben önerimi sundum, önemsenir veya önemsenmezHoppa

Heh böyle söylerseniz olur. Ama sanki zincir mağazaların seri sonu fason mal satarmışcasına bi muameleyi elinizde kanıt olmadan -ki olamaz- böyle bişey yapılıyo olsa bu kadar satışları ve pazar payları artmaz- söylemeniz sosyal anlamda yanlış bilgilendirme ve yönlendirme olurdu. Duruma açıklık getirildiğine göre cvbınız için tşk eder, ürününüzü hayırlı günlerde kullanmanızı dileriiimmm :KK52:

Kurutma makınası almak istıyırum kullanan memnun olduğu markayı önerebılırmı yada memnun olmayan neden memnun degıl yarın bakmaya gıdecem yorumlarınız önemli bayanlar
Canim ben arceligim yan urunu olan altus kurutma makinesini 3 yildir kullaniyorum cok memnunum.bic bir sikayetim yok

Ben de ankastre setimi kurutma makinemi electroworld den almistim hicte sıkinti yasamadim zaten urun kurulumunda garantisinfe aldigin markanin servisi ile muhatap oluyorsun

Canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Düşündüğün markalardan hangisini seçsen emin ol çok memnun kalırsın. Öncelikle nerden alırsan al muhakkak ki a sınıfı ve üzeri enerji sınıfı olmasına dikkat et. Ve kondenseri de kendi kendini temizlesin. Seni fazla uğraştırmasın. Nakit alacaksan bayiilerle pazarlık olayını zorla, onların iskonto oranları isimlerine göre farklılık gösterebiliyo. Zincir mağazalardaki kampanyaları da göz ardı etme. Benden sana nacizane tavsiye bunlar :KK66:
Bılgılendırı
bilgilendiridiğin için cok teşekkür ederım tavsıyelrini dıkkate alacam canım

En buyuk korkum banyonun nem yapaması ve çamaşırları geregınden fazla yıpratması

Ben de ankastre setimi kurutma makinemi electroworld den almistim hicte sıkinti yasamadim zaten urun kurulumunda garantisinfe aldigin markanin servisi ile muhatap oluyorsun
bımekste sanırım sadece sımens ve bosh varmış on markalardan bakıp karar verecegım ama hangı model ıyıdır araştıyorumaraştıyorum

Back
X