- Konu Sahibi cakircelik
-
Bu makineyi kullanan yok muNiçin kimse bir şey yazmıyor (WT46S52STR SİEMENS)
Ablamda da var kurutma makinası.çok gürültülü çalıştığını söylüyor.Ayrıca 7 makina üst üste ısınmıyor mu?Ben de almak istiyorum ama kararsızım.Çalışıyor olunca çamaşır yıkamak toplamak katlamak cok zaman alıyor,hele bir de akşam misafirin varsa ya da sen gittiysen...
Çamaşır makinem LG çok sessiz çalışıyor ama kurutma tabikii onun kadar sessiz değil. Kilerime koydum kapısını kapatıyorum ve hiç ses gelmiyor. Zaten kurutma çalışırken ses yapan makine değil içindeki çamaşırlar çünkü çamaşır makinesi kadar doldurmuyorsun, çamaşırlar dönerken tamburun içinde ses oluyor ama oda olsun yani :) benim hayatımı değiştrdi!! 7 makine üst üste çalışıtırdım 1 saat aralıklarla, hiç bir skkntı olmadı. Şu an resmen makineme aşığım :) karşısına geçip izliyorum. Yaşam standartımı bukadar değştireceğini hiç tahmin etmezdim. Resmen çamaşır yıkat topla as kurut bunları yaparken kendimi köle gibi hissediyorum. Oysa şimdi kendime ayrdığım bakit bol bol eşime aileme ! Çalıştığım için zaten yetişemiyordum şimdi ise hiç korkutmuyor beni çamaşırlar. Birde çamaşırlar kurduktan sonra filtrede toplanan havları görseniz şoka girersiniz! onlar önceden evimizde her yerde toz toprak oluyormuş!!! Çamaşır kurutma makinemle ilgili burada destan yazabilirim :)
Çamaşır makinem LG çok sessiz çalışıyor ama kurutma tabikii onun kadar sessiz değil. Kilerime koydum kapısını kapatıyorum ve hiç ses gelmiyor. Zaten kurutma çalışırken ses yapan makine değil içindeki çamaşırlar çünkü çamaşır makinesi kadar doldurmuyorsun, çamaşırlar dönerken tamburun içinde ses oluyor ama oda olsun yani :) benim hayatımı değiştrdi!! 7 makine üst üste çalışıtırdım 1 saat aralıklarla, hiç bir skkntı olmadı. Şu an resmen makineme aşığım :) karşısına geçip izliyorum. Yaşam standartımı bukadar değştireceğini hiç tahmin etmezdim. Resmen çamaşır yıkat topla as kurut bunları yaparken kendimi köle gibi hissediyorum. Oysa şimdi kendime ayrdığım bakit bol bol eşime aileme ! Çalıştığım için zaten yetişemiyordum şimdi ise hiç korkutmuyor beni çamaşırlar. Birde çamaşırlar kurduktan sonra filtrede toplanan havları görseniz şoka girersiniz! onlar önceden evimizde her yerde toz toprak oluyormuş!!! Çamaşır kurutma makinemle ilgili burada destan yazabilirim :)
Merhaba,Kimse bir yorumda bulunmamış, en iyisi ben yorumumu yazayım. Araştıran merak eden arkadaşlara bir yardımım dokunur :) Pazar günü 7 makine çamaşır yıkattım, kuruttum ve dolabıma mis gibi yerleştirdim :) Kupkuru çıkıyor çamaşırlarım. Daha önce neden almamışım inanamıyorum. Resmen hayatımı kurtardı. 2 yıllık evliyim, çalışıyorum ve çamaşır yıkatıp kurutmaya hiç yetişemiyordum. Şimdiyse pazar günü 7 kez çalıştırdım ve sabahtan akşama kadar misafir ağırladım :) bunca koşturmanın arasında çamaşırlarım da yıkandı kurudu :) Ekstra yumuşak ve mis gibi çıkıyor, kırışık azaltma seçeneği mevcut gayet kullanışlı. Öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?