• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
11.580
10.117
218
29
Kızlar çamaşır makinem kücük olduğu için, kurutma makinem de bozulduğu için yenisini alacağım. Kurutma makinesi ısı pompalı olmalı. Çamaşır makinesi de hem bebek kıyafetleri için hem de yorgan yıkamak için program vs olarak en uygun olanı olmasını istiyorum.

Memnun kaldığınız, iyi önerilerinizi alabilir miyim?

İkiside Beko memnunum

İkisi de vestel mümkünse vestel almayın demek istiyorum. Bütün evdeki ürünlerim vestel diğer hepsinden memnunum ama kurutma ve camasir makinesi değil.

Ayni dertten muzdaribim ve kazan cok çabuk kirleniyor, lastik değişimi yaptırdım ekstra para vererek bebeğim var diye, ki makinem yeniydi güya, 3 4 ayda yine leş oldu o lastikler.
aa bu benden kaynaklı sanıyordum ben de 😂 bir de yasadığım yerde sular çok kireçli. sürekli temizliyorum ama yine de kapağında kireç birikiyor. su an tasınıyoruz. madem tasınıyoruz değiştireyim makineyi dedim. gittiğimiz terde sular daha temiz 🥲

aa bu benden kaynaklı sanıyordum ben de 😂 bir de yasadığım yerde sular çok kireçli. sürekli temizliyorum ama yine de kapağında kireç birikiyor. su an tasınıyoruz. madem tasınıyoruz değiştireyim makineyi dedim. gittiğimiz terde sular daha temiz 🥲
Lütfen yeni markanizdan memnun kalirsaniz burada yazın takipteyim 🌸🥰

Kızlar çamaşır makinem kücük olduğu için, kurutma makinem de bozulduğu için yenisini alacağım. Kurutma makinesi ısı pompalı olmalı. Çamaşır makinesi de hem bebek kıyafetleri için hem de yorgan yıkamak için program vs olarak en uygun olanı olmasını istiyorum.

Memnun kaldığınız, iyi önerilerinizi alabilir miyim?
Bende arçelik var yorgan modu vs hepsi var memnunum tek sorunu koyu renk aldığım için akan su leke bıraktı. Kurutma makinemde yine arçelik ondanda memnunum

Çamaşır makinem 9 kg arçelik 9124 n mg
Kurutma makinem 8kg arçelik 3881 kts

Yalnız değilmişim çok sevindim kendimi pasaklı ilan etmiştim 👻😂
Kesinlikle vestel pişmanlıktır.
10 sene önce tüm çeyizimi vestel almıştım yanılıp şaşıp şimdi tek tek değiştiriyorum.
Bi bulaşık makinem kaldı o da mefta da 1 senedir alamadım fırsat bulup.

Back
X