Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır MAk

Nazenin1905

1.8.15
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
3.667
60
78
Merhabalar ceyizim icin camasir makinası arıyorum. Diger esyalara uyum saglamasi icin gri renk alicam. Acikcasi samsung almakta kararliydim gerçekten dis görünümü cazip ediyor :) Fakat hic iyi yorum okumadım. Lg konusunda en ufak fikrim yok.. arçelik dizayn olarak begenmiyorum. Suan en yakin gelen bosch.. Kullanlardan öneri bekliyorum :emir_bebek:
$IMG-20140723-WA0002.webp
$IMG-20140723-WA0003.webp
$20140723_223221.webp

Bende çamaşır makinesi konusunda çok kararsızım. Samsung konusunda beğenen kadar beğenmeyen var. Tamamen şans işi olduğuna inanıyorum. Konuya kimse yazmamış bende tavsiye okumak için girmiştim. Ama LG önermem. LG den önce bosch ve siemens daha kaliteli ürünler diye düşünüyorum.
Mali durumunuz iyiyse kesinlikle miele derim :)

Tesekkür ederim fikirleriniz için, LG aldım kafamda hiç soru işareti olmadan.. Gidip mağazasından görün.

Miele almadan önce şuna bi göz atın derim... https://www.sikayetvar.com/firma/detay/miele

Şikayet tabi ki olabilir. Ama miele çamaşır makinesinde bir numara. Kesinlikle. Ancak Türkiye'de alım satım işlerinden ve fiyatından dolayı fazla tercih edilmiyor ve üretimi burada olmadığından parçaların gelmesi uzun zaman alabiliyor. Yalnız Miele alırsınız 5 senede bir servis çağırırsınız ya da çağırmazsınız arçelik beko vestel vs alırsınız her sene servis elemanı çağırırsınız.

Tesekkür ederim fikirleriniz için, LG aldım kafamda hiç soru işareti olmadan.. Gidip mağazasından görün.

güle güle kullanın :)

Bende BOSCH WAY24560TR veya WAY24561TR düşünüyorum eğer fikrimde Elektrolux veya AEG yönünde bir değişiklik olmazsa :)

Back
X