- Konu Sahibi daphnesimon
-
Yeniliklere açık birisi isen benim kafamda bir tane lg nin bir modeli var tavsiye edebilirim sana, biraz pahalı gelebilir belki ama istersen yinede bir bak.
F1443KDS9 Çamaşır Makinesi - LG Electronics Türkiye
evet dediğin gibi bu makine pahalı gelebilir... ama forumda bu makine için açılan başlıkta bir alt model olan f1443kds7' nin kullanıcı yorumları var... bu makineye bakılınabilinir...
http://www.kadinlarkulubu.com/camas...00-devir-camasir-makinesini-kullanan-var.html
kızlar ben lg 128QDP aldım cok da memnunum
arçelik- beko derim her türlü beyaz eşyada olduğu gibi...servisleri de çok güzel çalışıyo ama emin olun servise zaten gerek kalmıyo)
valla beko da arçelikte eskiden iyiydi şimdi hiç öyle düşünmüyorum hatta eskiden arçeliğin bi "lady" serisi bulaşık makinesi vardı ki annem, kayınvaldem, halam, teyzem hala onu kullanıyor. ama son dönem çıkardıkları ürünleri çokta iyi bulmuyorum açıkçası.Beko bir dünya markası.. Beko neden bir dünya markası bileniniz varmı ?
Beko bir dünya markası.. Beko neden bir dünya markası bileniniz varmı ?
arçelik markası sadece türkiyede satışa sunuluyo, beko arçeliğin dünyadaki adı yani sadece etiket değişik ama bu konuda çok başarılılar öyle ki ingiltere de beko en çok satılan buzdolabı markası olmuş... türk markaları da gayet başarılı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?