Çamaşır ve Kurutma Makineleri Camasir makinem kokutuyo lutfen yatdm

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar bnm camasir makinem 7 kiloluk samsung marka.camasirlari kokutuyo her turlu deterjani kullanaiyorum.bazende beya beyaz leke yapiyo camasirlari acaba bunun icin napabilirim.oyle oln vatmi

Bende mükemmel yöntem var :) limon tuzu, bikarbonat of soda ( bunun asıl adı nasıl bilmiyorum .) bir de sirke. Bunları makinenin içine ve deterjan gözüne koyuyorum. hijyen modunda 2saat kadar dönüyor. Sen sağ ben selamet

Nasıl yani , deterjan niyetine mi kullanıyorsunuz

Mesela makine tıkanmaya başladı, yada içine çok pis birşey attın, bu temizliyor ve kanalları açıyor. Boş çeviriyorsun böyle. Ben eski kedim banyodaki küçük halı var ya, adını bilmiyorum onun da :) işte o halıya pisledi diye makineye atıp böyle yıkatmıştım. Yumuşatıcı bölümünde su kalıyordu, düzeldi sonra. Açıcı, temizleyici niyetine kullanıyorum bunları ben. Açıcı aldırmaya üşenince

F
Ud
bida kokutmadi mi

F

Ud

bida kokutmadi mi
Benim koku yapmıyor su bırakıyordu yumuşatıcı gözünde, ama pis şeyi yıkadım ya o yüzden yaptım. Pislik de kalmadı başka bişey de. Ben mesela su sebilimi bile geçen soda ve limon tuzuyla yıkadım. Onda da benden önce kullananlar pis kullandığı için, koyduğun su kötü tat alıyordu yada kum parçacığı geliyordu. Böyle temizledim onu da. Bu iki maddenin etkileşimi çok güçlü. Örneğin dibi tutmuş tavanın da içinde bi miktar su kaynatıp bunları dönerseniz, çok çabuk çıkar tüm kalıntılar.

Surekli kokutuyo bnmki

Kazan temizleme programı yokmu.benimde kokutuyodu.sirke limon tuzu koymuştüm öyle boş çalıştırdım geçti. Çamaşır yıkadıktan sonra içinde bırakınca kokuyor özellikle yazın daha çok kokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…