Çamaşır makinesi sorunu.. Ev hanımları yardım lütfen

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Kızlar annem 2 gündür evde değil. Daha bir haftada gelmeyecek.
Çamaşır sepeti ağzına kadar dolduğu için bende makineyi çalıştırmaya karar verdim.
Annem hep sıvı deterjan kullanır. Bende ana yıkama gözüne sıvı deterjanı yumuşatıcı gözünede yumuşatıcıyı koydum. Ama koyar koymaz sıvı deterjan akıp gitti :26::26:
Bende herhalde doğru olan budur diyerek çalıştırdım makineyi. Ama hiç köpük yok. Çamaşırlar sadece suyun içinde dönüp duruyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ? Anneme ulaşamıyorum telefonu bozuk.

ben de sivi deterjan kullaniyorum canim. su isindiktan sonra köpürür merak etme :-)
teşekkür ederim cevabın için umarım öyle olur. çamaşırlar temizlenmezse tekrar yıkamak zorunda kalacağım :26:
acaba deterjanı mı az koydum? perwoll kullandım bir dolu kapak koydum.makinem öyle ağzına kadar tıka basa dolu değildi..
sende de sıvı deterjan akıp gidiyor mu?

bende de akıp gidiyor canım ısınsın köpürmeye başlar daha yeni yeni öğreniyorum bende makine kullanmayı yaş 23 :27: anneme dedim anne bu akıp gidiyor bende tekrar koyuyorum tip tip bakmıştı bana :9:

ben sıvı kullanmıyorum
acaba dogru gozemı koydunuz hanı deterjan ıcın ıkı goz oluyor ya

ben sıvı kullanmıyorum
acaba dogru gozemı koydunuz hanı deterjan ıcın ıkı goz oluyor ya
evet. bir ön yıkama gözü birde ana yıkama gözü oluyor.
ben ön yıkama yapmadığım için sadece ana yıkama gözüne koydum deterjanı.
bilmiyorum nerede yanlış yaptım. yoksa olması gereken bu muydu.
ev işlerinden anlarım yemek temizlik ütü falan ama hiç makine çalıştırmamıştım daha önce
:1:

bende de akıp gidiyor canım ısınsın köpürmeye başlar daha yeni yeni öğreniyorum bende makine kullanmayı yaş 23 :27: anneme dedim anne bu akıp gidiyor bende tekrar koyuyorum tip tip bakmıştı bana :9:
:1::1::1:
çok güldüm buna
makinenin ayarı 40 derecede duruyordu bende değiştirmedim aynı derecede çalıştırdım
:44:

evet canim bende de akip gidiyor. ben de perwol kullaniyorum hatta yarimdan biraz az koyuyorum deterjani.
ben çok bile koymuşum o zaman.
görünen o ki yanlış yaptığım birşey yok. inşallah temizlenmiş olarak çıkarlar :1:
su çoktan ısınmıştır ama hala köpük falan yok. toplam 1 saat 15 dakikada tamamlanıyor yıkama.yarım saati kalmış

çamaşırlarım çıktı :27:
güzel kokuyorlar ve temizlenmiş gibi gözüküyorlar.
hala neden hiç köpürmediğini anlayamadım ama sonuç çok fena değil
içime sinmesede yapacak birşey yok bu kez böyle giyeceğiz
:17:

perwoll köpürmez zaten.koyunca da akıp gitmesi normal.ama çok fazla koymuşsunuz.tıka basa dolu olsa 1 kapak koymalıydınız.
teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı siz köpürmez diyince. :31:
birdaha ki sefere daha az koyacağım
ilklerin günahı olmazmış :27:

Back
X