Kızlar annem 2 gündür evde değil. Daha bir haftada gelmeyecek.
Çamaşır sepeti ağzına kadar dolduğu için bende makineyi çalıştırmaya karar verdim.
Annem hep sıvı deterjan kullanır. Bende ana yıkama gözüne sıvı deterjanı yumuşatıcı gözünede yumuşatıcıyı koydum. Ama koyar koymaz sıvı deterjan akıp gitti :26::26:
Bende herhalde doğru olan budur diyerek çalıştırdım makineyi. Ama hiç köpük yok. Çamaşırlar sadece suyun içinde dönüp duruyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ? Anneme ulaşamıyorum telefonu bozuk.
teşekkür ederim cevabın için umarım öyle olur. çamaşırlar temizlenmezse tekrar yıkamak zorunda kalacağım :26:
acaba deterjanı mı az koydum? perwoll kullandım bir dolu kapak koydum.makinem öyle ağzına kadar tıka basa dolu değildi..
sende de sıvı deterjan akıp gidiyor mu?
bende de akıp gidiyor canım ısınsın köpürmeye başlar daha yeni yeni öğreniyorum bende makine kullanmayı yaş 23 anneme dedim anne bu akıp gidiyor bende tekrar koyuyorum tip tip bakmıştı bana
evet. bir ön yıkama gözü birde ana yıkama gözü oluyor.
ben ön yıkama yapmadığım için sadece ana yıkama gözüne koydum deterjanı.
bilmiyorum nerede yanlış yaptım. yoksa olması gereken bu muydu.
ev işlerinden anlarım yemek temizlik ütü falan ama hiç makine çalıştırmamıştım daha önce
bende de akıp gidiyor canım ısınsın köpürmeye başlar daha yeni yeni öğreniyorum bende makine kullanmayı yaş 23 anneme dedim anne bu akıp gidiyor bende tekrar koyuyorum tip tip bakmıştı bana
ben çok bile koymuşum o zaman.
görünen o ki yanlış yaptığım birşey yok. inşallah temizlenmiş olarak çıkarlar
su çoktan ısınmıştır ama hala köpük falan yok. toplam 1 saat 15 dakikada tamamlanıyor yıkama.yarım saati kalmış
çamaşırlarım çıktı
güzel kokuyorlar ve temizlenmiş gibi gözüküyorlar.
hala neden hiç köpürmediğini anlayamadım ama sonuç çok fena değil
içime sinmesede yapacak birşey yok bu kez böyle giyeceğiz