Çamaşır makinesi üzerine koyulabilecekler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2e2c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
41
10
3
32
Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum

Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
sepet içinde güzel kokulu sabunlar olabilir ama çamaşır makinem mutfakta tezgah altında kızkardeşimin öyledir yani....

annem deterjanları doldurmuştu çok şükür hepsini kaldırdı artık :KK53:bomboş sadece örtüsü var :KK48:

Benim makinemin üzerinde sepet içinde sabunlar var sadece.

Banyodami camasir makinasi bizimki mutfakta oldugu icin bos olmasi daha uygun

Banyodaysa deterjan dolabiniz varsa bence ustune birsey koymaya gerek yok ama dolap yoksa uzerine cok guzel şık gorunen deterjan kutuları falan var onlardan koyup detarjanlarimizi goz onunden kalfirabilirsiniz

Ama ben zaten goz onunde birseyler gormeyi pek sevmedigim icin ustunun bos olmasi daha guzel bence

çamaşır makinen banyoda ise ki açıkta ise öyledir fotoğrafın ne işi var. banyoya tuvalete girerken fotolara mı bakacaksın??
ben çok şirin boy boy 3 sepet aldım içine günlük tokalarımı küpelerimi felan koyuyorum hem elime geliyor aramıyorum hem de şirin ve derli toplu duruyor.. bu kadar..

Benim üstünde süslü bir sepette deterjanım duruyor

Banyodami camasir makinasi bizimki mutfakta oldugu icin bos olmasi daha uygun

Banyodaysa deterjan dolabiniz varsa bence ustune birsey koymaya gerek yok ama dolap yoksa uzerine cok guzel şık gorunen deterjan kutuları falan var onlardan koyup detarjanlarimizi goz onunden kalfirabilirsiniz

Ama ben zaten goz onunde birseyler gormeyi pek sevmedigim icin ustunun bos olmasi daha guzel bence

bir deterjan kutu vardı onu bile kaldırdım sac kurutmalar falan onlarla birlikte duruyordu

çamaşır makinen banyoda ise ki açıkta ise öyledir fotoğrafın ne işi var. banyoya tuvalete girerken fotolara mı bakacaksın??
ben çok şirin boy boy 3 sepet aldım içine günlük tokalarımı küpelerimi felan koyuyorum hem elime geliyor aramıyorum hem de şirin ve derli toplu duruyor.. bu kadar..
Alemsin fotografla cekip gosterir misiniz demek istemistim :) olursa diye

kokulu sabunlar hoş duruyo. benimki tezgahın altında olduğu için buna özeniyorum

ya ahahaha kırk yıl düşünsem böyle konu açmak aklıma gelmezdi :D
Benimkinde de deterjan kutusularım var? Yanlış mı yapmışım merak ettim :D

Yerim olsaydı üzerine hicbise koymazdim örtüsü haricinde ama banyo çok küçük ve deterjan dolabı yok. Ben de uygun bi şeffaf kutuya yumuşatıcı kızımın yumusaticisi ve deterjanı ,çamaşır suyu falan koydum kullanıyorum

Ben hiçbir şey koymuyorum ama gittiğim arkadaşlarda sabun görürsem yadırgamıyorum.Örtü de kullanmıyorum

Yerim olsaydı üzerine hicbise koymazdim örtüsü haricinde ama banyo çok küçük ve deterjan dolabı yok. Ben de uygun bi şeffaf kutuya yumuşatıcı kızımın yumusaticisi ve deterjanı ,çamaşır suyu falan koydum kullanıyorum
Canım kuzenimin banyosu da küçüktü yapı marketten metal raflar alıp duvara monte ettiler.Hem uygun hem toparlayıcı.Çocuğun elinin altında olmaz en azından çok rahat edersiniz

Temmuzda bu evden
Canım kuzenimin banyosu da küçüktü yapı marketten metal raflar alıp duvara monte ettiler.Hem uygun hem toparlayıcı.Çocuğun elinin altında olmaz en azından çok rahat edersiniz
Temmuzda bu evden çıkıyoruz canım. Hayirlisiyla oturduğum ev80 m2 banyosu inanılmaz küçük .c.makinası üstünde petek var. Diğer duvarın yarısı duşakabin yarısı Lavabo aynası falan. Klozetin yukarısı kalıyor sadece raf için. Orada uygun değil kafasını çarpan olur falan diye almadım onlardan

Tabiki o var:KK69:
Hani sabunluk kutusu veya deterjan kutusu yada süs eşyası gibi şeyler yok kastim oydu ;)
Gerçi ben sadece banyo için değil evimin her köşesi için bu tarz şeyleri sevmiyorum çünkü evin kalabalık olmasından hoşlanmıyorum :)

Back
X