Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sepet içinde güzel kokulu sabunlar olabilir ama çamaşır makinem mutfakta tezgah altında kızkardeşimin öyledir yani....Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
Örtü var mı?Ben hiçbirşey koymam
Sadelikten yanayım
Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
Benim makinemin üzerinde sepet içinde sabunlar var sadece.
çamaşır makinen banyoda ise ki açıkta ise öyledir fotoğrafın ne işi var. banyoya tuvalete girerken fotolara mı bakacaksın??Kızlar merhaba. Çamaşır makinanızın üstünde neler var ? Fotoğraf olursa daha iyi olur ya da fikir? Çok karman çorman geliyor daha hoş ne şekilde gözükür bilemiyorum
Banyodami camasir makinasi bizimki mutfakta oldugu icin bos olmasi daha uygun
Banyodaysa deterjan dolabiniz varsa bence ustune birsey koymaya gerek yok ama dolap yoksa uzerine cok guzel şık gorunen deterjan kutuları falan var onlardan koyup detarjanlarimizi goz onunden kalfirabilirsiniz
Ama ben zaten goz onunde birseyler gormeyi pek sevmedigim icin ustunun bos olmasi daha guzel bence
Alemsin fotografla cekip gosterir misiniz demek istemistim :) olursa diyeçamaşır makinen banyoda ise ki açıkta ise öyledir fotoğrafın ne işi var. banyoya tuvalete girerken fotolara mı bakacaksın??
ben çok şirin boy boy 3 sepet aldım içine günlük tokalarımı küpelerimi felan koyuyorum hem elime geliyor aramıyorum hem de şirin ve derli toplu duruyor.. bu kadar..
Canım kuzenimin banyosu da küçüktü yapı marketten metal raflar alıp duvara monte ettiler.Hem uygun hem toparlayıcı.Çocuğun elinin altında olmaz en azından çok rahat edersinizYerim olsaydı üzerine hicbise koymazdim örtüsü haricinde ama banyo çok küçük ve deterjan dolabı yok. Ben de uygun bi şeffaf kutuya yumuşatıcı kızımın yumusaticisi ve deterjanı ,çamaşır suyu falan koydum kullanıyorum
Temmuzda bu evden çıkıyoruz canım. Hayirlisiyla oturduğum ev80 m2 banyosu inanılmaz küçük .c.makinası üstünde petek var. Diğer duvarın yarısı duşakabin yarısı Lavabo aynası falan. Klozetin yukarısı kalıyor sadece raf için. Orada uygun değil kafasını çarpan olur falan diye almadım onlardanCanım kuzenimin banyosu da küçüktü yapı marketten metal raflar alıp duvara monte ettiler.Hem uygun hem toparlayıcı.Çocuğun elinin altında olmaz en azından çok rahat edersiniz
Örtü var mı?