• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ve Kurutma Makineleri çamaşır makinesi

ozlem4183

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5
0
16
Kocaeli
Allah'ım ne zor işmiş!kiminle konuşsam kafam daha da çok karışıyor:( bana çamaşır makinesi konusunda yardım eder misiniz?samsung almak istedim,battaniye ve yorgan yıkamak istersen makinenin ömrü yar yarıya kısalır dediler,ariston tavsiye etti satıcı,onu da kullanan yorumlarına bakınca farkettim memnun olanı yok.neye karar veriyim bilemedim...

valla akşamı beklersen cnm eşime sorarım....beyaz eşya servisleri var....biz vestel kullanıyoruz ama benim çeyızımden oldugu için yoksa eşim istememişti...bende bosh u falan çok ii diye biliyorum hatta bıraz pahalı...ayrıca kaç kilo olduguna baglı öyle her makına battanıye yıkayamaz...ince olanlarını bilemem....bir de püf nokta;makineye tek parca hiçbir şey atmayın...yanında mutlaka bir şey daha olsun...bu da ömrü azaltıyormuş makinede eşim uyarmıştı beni....

Aynı dertten ben de muzdaripip Herkes farklı bir şeyler söylüyo. Ben de lg samsung ve bosh arasında kaldım.hemen hemen bu üçünün de fiyatları kiloları ve devirleri birbirinin aynısı. Acaba siz ne tavsiye edersiniz?

Aynı dertten ben de muzdaripip Herkes farklı bir şeyler söylüyo. Ben de lg samsung ve bosh arasında kaldım.hemen hemen bu üçünün de fiyatları kiloları ve devirleri birbirinin aynısı. Acaba siz ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar topiklere bakarken, sizin yazılarınızı gördüm. Ben de alacağım için, araştırdım ve öğrendim ki Bosch'un was serisi Almanya'da üretiliyormuş. Sağlam ve çok iyiymiş. Ama Mielle mükemmeldir. 4000 tl verebilirim derseniz eğer, Mielle mükemmeldir

Ben de aristonun çok kötü olduğunu duydum. Bu arada sen 5 kg lik makinaya yorgan falan sokmaya çalışırsan doğal olarak ömrü kısalır. Ona göre geniş hacimli al makinanı..
Bu arada ben de samsung almayı düşünüyorum ama hassas yıkaması var mı onu bilmiyorum???

bende samsung marka almayı düşünüyordum ama satıcı bir bayan onarın kazanlarının battaniye ve yorgan yıkamaya pek uygun olmadığını söyledi,ariston tavsiye etti ama bende o markaya güvenemiyorum,deterjan kutusu içinde kapağın bence çok zorluk olur ama hassas yıkama samsung.da var diye biliyorum.dediğiniz doğru,bende dokuz kilo makine almak istiyorum..

arkadaşım samsungtan hem yıkama hem kurutma aldı ayrı ayrı çok memnun 8 kg almış..haziranda bütün beyaz eşyalarda tüketim mallarında geri dönüşüm projesi başlıycakmış duydunuzmu yani ne alırsak eskiyi verip yenisini indirimli alabileceğiz bende bekliyorum tv ve çamaşır makinesni yeniliycem

LG'nin ürünlerine bakın bir tane 12 kg ürünü gerçekten başarılı 10 yıl motor garantisi vs var kesinlikle bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
2012 mayısta samsung 5 kg ç.m. aldım. elmas kazanlı bir makina. yani çamaşır yırtmayanmış falan filan...
yalan hepsi yalan :5:
yazın her makinada bi tshirtüm yırtıldı. sanki böyle taşla vurmuş gibi delindi :5:
derken kış ayı geldi kazak yıkamaya başladım. tabi ben makinanın deldiğini bilmiyorum (aklıma gelmiyor...)
kazaklarımı resmen yırttı. servis geldi ve kapı çevresindeki lastiği değiştirdi. servis gittikten hemen sonra bir makina daha attım. ve sonuç yine hüsran :43: eşimin kazağının kolunu resmen kopartmış ve sökülen ipi bütün çamaşırlara dolamıştı :2: tekrar servis çağırdım ve yine lastiği değiştirdiler :1: :1: şimdilik sorun ortadan kalktı gibi ama içine çok az çamaşır atıyorum ne olur ne olmaz die :nazar: :1: :1:

aklınıza makinayı çok doldurduğum gelmesin çünkü servis ilk geldiğinde masumca sordum çok mu dolduruorum acaba diye. ondan olmaz, çok doldursanız makina hata kodu verir dedi :50:

benim yaşadığım ilçedeki servis gerçekten çok ilgili ancak aldığım makina; 1. gelen yedek lastiğin de ayrıca hatalı olması şanssızlık :2:

ben kesinlikle boschu tavsiye ederim. evlemezden evvel babamın evinde bosch kullanıyorduk. ama şunu asla unutmamak gerekir ki beyaz eşya şans işi :44:

her işinizde şansınız bol olsun inş :16:

Ben de aristonun çok kötü olduğunu duydum. Bu arada sen 5 kg lik makinaya yorgan falan sokmaya çalışırsan doğal olarak ömrü kısalır. Ona göre geniş hacimli al makinanı..
Bu arada ben de samsung almayı düşünüyorum ama hassas yıkaması var mı onu bilmiyorum???

hassas yıkamadaan kastınız yünlüler içinse evet var ve 39 dk sürüyo :34:

3 aydır sureklı magaza magaza dolaşıp kalıtelı az su tuketen az elektrık harcayan servıs agı genıs olan bır marka arıyorum en sonunda lg ve hoover kaldı elımızde bır cok markayı eledım en son yapılan yorumları ve kullanıcılarına gore lg beyazları gercekten ıyı yıkıyor sızden rıca edıyorum bu ıkı markayı kullananlar fıkır paylaşabılırmı bır kac ay sonra evlenıcez btcemız o kadar yuksek degıl uygun bırsey almak ıstıyorum

LG çamaşır makinelerine bakın kızlar birde 17 kg olanı çıkmış şimdi :) yatak yorgan ne varsa hepsini yıkar :)

Son düzenleme:
ben ariston aldıgıma bin pişmanım hiç güzel degil aşırı derecede gürültülü hem de en son modelini aldım süper silent yani süper sessz sıkmada gürültü yapabilir makine normaldir ama bu makine ilk yıkamadan beri yıkama sırasında ortalığı inletiyor. servis iki kere geldi normal bu böyle dedi defalarca müşteri hizmetlerini aradım hiç ilgilenmediler

Back
X