2012 mayısta samsung 5 kg ç.m. aldım. elmas kazanlı bir makina. yani çamaşır yırtmayanmış falan filan...
yalan hepsi yalan

yazın her makinada bi tshirtüm yırtıldı. sanki böyle taşla vurmuş gibi delindi

derken kış ayı geldi kazak yıkamaya başladım. tabi ben makinanın deldiğini bilmiyorum (aklıma gelmiyor...)
kazaklarımı resmen yırttı. servis geldi ve kapı çevresindeki lastiği değiştirdi. servis gittikten hemen sonra bir makina daha attım. ve sonuç yine hüsran

eşimin kazağının kolunu resmen kopartmış ve sökülen ipi bütün çamaşırlara dolamıştı :2: tekrar servis çağırdım ve yine lastiği değiştirdiler

şimdilik sorun ortadan kalktı gibi ama içine çok az çamaşır atıyorum ne olur ne olmaz die
aklınıza makinayı çok doldurduğum gelmesin çünkü servis ilk geldiğinde masumca sordum çok mu dolduruorum acaba diye. ondan olmaz, çok doldursanız makina hata kodu verir dedi
benim yaşadığım ilçedeki servis gerçekten çok ilgili ancak aldığım makina; 1. gelen yedek lastiğin de ayrıca hatalı olması şanssızlık :2:
ben kesinlikle boschu tavsiye ederim. evlemezden evvel babamın evinde bosch kullanıyorduk. ama şunu asla unutmamak gerekir ki beyaz eşya şans işi :44:
her işinizde şansınız bol olsun inş