aynen bu söylediğinizi annemde söylemişti bana :)annenizin kullandığı bosch sağlamdır çünkü o (senesi itibari ile 15 yıllıkmış) alman malı. artık boschlar manisada yapılıyor, yerli imalat gibi oldu bir nevi. eski boschlar ve siemensler çok sağlamken, manisada yapılmaya başlandığından beri eski sağlamlığı yok.
annenizin kullandığı bosch sağlamdır çünkü o (senesi itibari ile 15 yıllıkmış) alman malı. artık boschlar manisada yapılıyor, yerli imalat gibi oldu bir nevi. eski boschlar ve siemensler çok sağlamken, manisada yapılmaya başlandığından beri eski sağlamlığı yok.
Ürünün üretim yerine bakmak lazım Bosch'un buzdolapları dışındaki diğer ürünlerinde üst kalite olanlarından menşei hala alman olanlar var ama nedense bütün buzdolapları Türkiye'de üretiliyor. Çamaşır ve bulaşık makinelerinde Almanya üretimleri hala mevcut ama biraz daha ucuz ürünlerinin üretim yeri Türkiye ya da Çin.
kızlar yarın çamaşır makinası alıcam ama hangi marka alacağıma karar veremedim arçelikmi legalmi samsungmu hangisi birisi bir fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?