Hani bardaklar, çatal, kaşık vs çamaşır suyuna basılır ya beyazlasın tertemiz olup parlasın diye. Yanlış bir şey kesinlikle. Biliyorum ve yapmıyorum. Peki ne yapmak gerek? Nasıl yapmak gerek? Benim bulaşık makinem yok. Elimde yıkıyorum ve bazen çay bardaklarında özellikle leke kalabiliyor. Önerileriniz var mı?
Hani bardaklar, çatal, kaşık vs çamaşır suyuna basılır ya beyazlasın tertemiz olup parlasın diye. Yanlış bir şey kesinlikle. Biliyorum ve yapmıyorum. Peki ne yapmak gerek? Nasıl yapmak gerek? Benim bulaşık makinem yok. Elimde yıkıyorum ve bazen çay bardaklarında özellikle leke kalabiliyor. Önerileriniz var mı?
Çamaşır suyuyla yıkayınca ne sakıncası varmışki?
elde yıkama için frosch bulaşık deterjanı denediniz mi? pırıl pırıl oluyor..
Çok fazla kimyasal
Fairy kullanıyordum. Bunu da deneyeceğim. Teşekkürler. Marketlerde satılıyor di mi? Hiç görmedim de.. Ya da dikkat etmedim, bilemiyorum.
fairyden memnun değilken çok kimyasal içerdiğini duydum, en az kimyasal içeren en doğalı frosch dediler gerçekten hem ellerim hem bulaşıklar memnun:)
ben sadece migrosta, çağrı markette ve temizlik malzemesi satan yerlerde bulabiliyorum.. limon kabuklusunu dene bence.. aloa veralısını ben de denemedim..
İyide deterjan öyle değilmi Çamaşır suyu bir nevi dezenfektandır. Laboratuarlarda falan saf hali kullanılır(Sodyum hidroksit). Çamaşır suyu kadar deterjanda tehlikelidir.
Ben cok takintiliyim camasir suyu konusunda, evet hicbir sekilde arinmadigini biliyorum ama onsuz bulasik yikadigimda da temizlenmiyormus gibi geliyor 😞 ve bardaklarin surekli koktugunu dusunuyorum camasir suyu kullanmazsam. Kvdem diyor hrp sen takiyosun koku yok diye. Ne yapilabilir ki baska?
LG G2 D802
Makinaya arasira döküyorum bir bardak sirke piril piril oluyor hersey öyle suya yatirmayada gerek kalmiyor
Sirke ve tuz karışımına yatırın bembeyaz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?