- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Zaten dogru sonuc vermiyor da, veriyor olsa bile bardaga idrar yapilip test oyle yapiliyor. Klozete camasir suyu dokmek nedir ansbaksjksDeneyen var mı kizlar ben bugün ilk idrarı yaptım sifonu çekmeden çamaşır suyu damlattjm ve rengi kahverengi oldu ?
Olsun orası da bir hazne sonuçta ve gitmedi idrar bilerek bıraktım bunda komik bir şey göremiyorum deneyen var mı diye sordum .Zaten dogru sonuc vermiyor da, veriyor olsa bile bardaga idrar yapilip test oyle yapiliyor. Klozete camasir suyu dokmek nedir ansbaksjks
Deneyen olsa da bir sey ifade etmez diyorum ben de isteOlsun orası da bir hazne sonuçta ve gitmedi idrar bilerek bıraktım bunda komik bir şey göremiyorum deneyen var mı diye sordum .
Koyulastigi zaman gebelik yok diyorlar. Hurafenin hurafesi bu.Deneyen var mı kizlar ben bugün ilk idrarı yaptım sifonu çekmeden çamaşır suyu damlattjm ve rengi kahverengi oldu ?
Arkadaşlar test yaptım birinde silik çizgi var diğeri ise negatif nasıl oluyor bu iş ? Bilerek iki tane aldım bugünSaçmalık öyle olsa niye gebelik testleri var
Adetin gecikti mi erken gebelik testi mi yaptın kaset test miArkadaşlar test yaptım birinde silik çizgi var diğeri ise negatif nasıl oluyor bu iş ? Bilerek iki tane aldım bugün
Kaset test yaptım evet gecikti 7 gün 2 tane yaptım kasetAdetin gecikti mi erken gebelik testi mi yaptın kaset test mi
Kan ver canım ne varsa çıkar zaten belkide stres yaptın gecikti mevsimsel bile gecikme olabilirKaset test yaptım evet gecikti 7 gün 2 tane yaptım kaset
Öyle yapmam lazım evetKan ver canım ne varsa çıkar zaten belkide stres yaptın gecikti mevsimsel bile gecikme olabilir
Kizlar bu silik çizgi de nedir bundan önce yaptm negatif çıktı
acaba nedir...Kizlar bu silik çizgi de nedir bundan önce yaptm negatif çıktı
Yazdigi kadar idrar damlatin çok olmuş dağılmış. Yazdigi kadar damlattiysaniz test bozuk olabilir. Testi yenileyin.
Kocamınki de arada öyle çıkıyo hala doğurmadı amaDeneyen var mı kizlar ben bugün ilk idrarı yaptım sifonu çekmeden çamaşır suyu damlattjm ve rengi kahverengi oldu ?
Buna da çok damlatmışsın bozulmuş bu test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?