Çamaşır suyu testi

1 yıl normal de beklenebilecek süre. 8 aydır çocuğum olmuyo ve pcoslu olduğum için infertilite polikinliğine gönderildim. Doktorculuk oynamayın burada. Ve sizin aksinize hiçbir doktor hayır bizim için süre 1 yıldır :KK66: demedi.
Seni okdr iyi anliyorum ki bende bir çok şey denedim insan çaresiz kalınca neler neler yapıyor kimse kimseyi anlayamaz ya kendini strese sokma canım Allah'tan geliyor bunu unutma Allah doğacak çocuklarımıza bir nefes bicmis ve birde zaman 🙏 sadece biraz zamana ihtiyacımız var demekki bende de pcos var evlendikten sonra öğrendim bende yıllardır çocuk sahibi olamıyorum maalesef ama nasip biz pes etmedigimiz sürece inşallah Allah nasip edecektir canım inşallah hamilesindir 🙏🙏🙏

Bu çamaşır suyu olayını ben de merak ediyorum :)
Merak etme, yaptım pozitif güya ama testte negatif. Yani uğraşmaya değmez 😂 Eşim testi getirene kadar duramadım denedim pek de gerekli bişey değil. Buradaki herkes nasıl yaparsın diye yüklenmiş ama herkesin heyecanı, o an ki psikolojisi bir değil. Çamaşır suyunu tüm evi temizlerken kullanıyoruz bi kere işemişiz çok mu 😂
Kızlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti sonra aklıma çamaşır suyu testi geldi köpürdü ama ne kadar doğru sonuş bilemiyorum. Köpürüp daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyor mu?
Bende olsam testte çizgiyi gördükten sonra kan vermekten başka bişey yapmam ama insan evde tek olunca inanası gelmiyor saçma sapan yöntemler kullanıyor, kendine ispat etmeye çalışıyor😅

Merak etme, yaptım pozitif güya ama testte negatif. Yani uğraşmaya değmez 😂 Eşim testi getirene kadar duramadım denedim pek de gerekli bişey değil. Buradaki herkes nasıl yaparsın diye yüklenmiş ama herkesin heyecanı, o an ki psikolojisi bir değil. Çamaşır suyunu tüm evi temizlerken kullanıyoruz bi kere işemişiz çok mu 😂
Bende olsam testte çizgiyi gördükten sonra kan vermekten başka bişey yapmam ama insan evde tek olunca inanası gelmiyor saçma sapan yöntemler kullanıyor, kendine ispat etmeye çalışıyor😅

Ben testi yapanların da çok inanarak yaptığını düşünmüyorum. Normal test yapma zamanına kadar kendini eyleme yöntemi bence 😊 hatta çocuk eylemeye hazırlık aşaması.
O yüzden kendinize zarar vermeyecekse (biyolojik ve psikolojik) yapın derim. Kime ne zararı var.🌺

Seni okdr iyi anliyorum ki bende bir çok şey denedim insan çaresiz kalınca neler neler yapıyor kimse kimseyi anlayamaz ya kendini strese sokma canım Allah'tan geliyor bunu unutma Allah doğacak çocuklarımıza bir nefes bicmis ve birde zaman 🙏 sadece biraz zamana ihtiyacımız var demekki bende de pcos var evlendikten sonra öğrendim bende yıllardır çocuk sahibi olamıyorum maalesef ama nasip biz pes etmedigimiz sürece inşallah Allah nasip edecektir canım inşallah hamilesindir 🙏🙏🙏
Teşekkür ederim. Anlaşılmak güzel hissettiriyor.🌸 Bu ay da hamile değilim artık doktorlar oradan oraya sevk etmeye başladı. Umarım güzel sonuçlar alacağım 🌸❤️

Hele ki testte iki çizgi görüp hamile olmadığını öğrenince daha da saçmalaya biliyorum. Evdeki testler gibi idrar testleri de artık yalan geliyor bana iki kere yalancı pozitif verdi🥹

1 yıl normal de beklenebilecek süre. 8 aydır çocuğum olmuyo ve pcoslu olduğum için infertilite polikinliğine gönderildim. Doktorculuk oynamayın burada. Ve sizin aksinize hiçbir doktor hayır bizim için süre 1 yıldır :KK66: demedi.
Hanımefendi doktorculuk oynamıyorum. Haddim değil. Ancak bir kimyacı olarak ola ki gebeyseniz o çamaşır suyu karışımının solunum yolunuza nasıl zarar vereceğini bilecek kadar okudum. Sanırım yeni de evlisiniz yıllar falan olmamış. Doktorlar aksi bir tedavilik durum olmadıkça 1 sene deneyin olmazsa gelin derler. Daha önce o süreçten geçmiş gebelik geçirmiş birisi olarak söylüyorum. Ancak sizin burnunuz kaf dağının en tepesine çıkmış ki sağlığınız için verilen tavsiyeleri görmeyip üstüne bir de haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin

İlk gebeligimde acaba olmuştum, akşam ve hafta sonuydu, nöbetçi eczane uzakti. O satte özele gitmeye de üşenmiştim.
Daha önce bir videoda görmüştüm, sabaha kadar beklemek istemeyip çamaşır suyu denemiştim. Oyle bir kabarma yok diyebilirim. Hamilelikten sonra da denedim, köpürme oluyor ama gebelikte olduğu kadar köpürmuyor.

Back
X