Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Oğlum sokakta oynarken yeni aldığım (biraz pahalı) t-shirtune kiraz lekesi sürmüş. Ne kadar uğraştıysam çıkaramadım. Ne yapmam gerekiyor. Yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Oğlum sokakta oynarken yeni aldığım (biraz pahalı) t-shirtune kiraz lekesi sürmüş. Ne kadar uğraştıysam çıkaramadım. Ne yapmam gerekiyor. Yardım ederseniz sevinirim
Ben de geçen gün açık pembe renkli gömleğime vişne sıçratmışım. Bir kapak kadar Domestosu 1 - 1.5 lt suyla karıştırıp gömleği bir gece beklettim, daha önce lekeli yerleri biraz çitiledim bu suda ve sabaha bütün leke çıkmıştı. Tişörtün rengi çok koyu değilse, solmayacağını düşünüyorsanız işe yarayabilir Ben lekeler için domestos kullanıyorum genelde