Çamaşırlar nasıl yumuşak olur?

ben çamaşır sodası kullanıyorum havlularıma ve iç çamaşırlarıma...
sonra da havlularumı mutlaka ütülerim..tüm havlularım yumuşaktır ama bornozları ütülemediğim için ilk kullanımda sert oluyorlar...onu da biraz bornozlar pek kaliteli değil ona bağlıyorum...
yumoş extra kullanıyorum ben..
ama kızım için sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum onun kıyafetleri ve havluları hem mis gibi hem yumuşacık oluyor...

Arkadaşlar yumuşatıcı dışında çamaşır yumuşatmak için bir yol bileniniz varmı LÜTFEEENNN...
Havlularım falan hele kazık gibi oluyor resmen yüzümü çiziyor ne denesem olmadı acaba makinedemi bi sorun var.:1no2:

sirke kullanabilirsin elma sirkesi daha etkilidir sodamatiklerde işe yarar. hem çevreyede zarar vermezler:nazar:

ya herkezte aynı sorun varmıs
deli oluyorum bu havlulara ben
cıldıracam kazık gibi havlular
camasır sodasını denicem bide tersten utulemeyi
sagolun arkadaslar
yalnız ben sanırım bişey kesfettim
yumos extra kullandım hem acaip guzel kokuyor
hemde havlular yumusacık
verneli nerdeyse boca ediyorum makinaya bana mısın demiyor ya sadecede
havlularım sert anlamadım gitti

havluları yıkama bittikten sonra deterjansız sıcak suda yumuşatıcı ile birkez daha yıkayın farkı görün işte size sırrı.yerimseniben

ya herkezte aynı sorun varmıs
deli oluyorum bu havlulara ben
cıldıracam kazık gibi havlular
camasır sodasını denicem bide tersten utulemeyi
sagolun arkadaslar
yalnız ben sanırım bişey kesfettim
yumos extra kullandım hem acaip guzel kokuyor
hemde havlular yumusacık
verneli nerdeyse boca ediyorum makinaya bana mısın demiyor ya sadecede
havlularım sert anlamadım gitti

Bende aynı fikirdeyim gerçekten yumoş extra çok etkili.
Reklamdaki gibi yakşalık 2 ay önce yıkadığım yastık kılıflarım vardı.
Arada bir yerde kalmışlar geçende elime geçti kokladım mis gibi
kokuyorlardı ben mavisini kullanıyorum tavsiye ederim.

merhabalar....
ben de bu durumdan muzdaribim...ilk zamanlar beyaz olan havlularimi yuksek isida yikadigim icin sert oldukalrini dusunurdum...bir ara dusuk isida yikadim..b´ve yumusaticida nerdeyse her yikmada kullanmama ragmen fayad etmedi...ben otelde calisiyorum..orda havlulari yikayip sonrada kurutma makinasina atiyorlar...bende yardim ederken dedim ki,benim havlularim cok sert,nasil oluyor da burdaklier bolye yumusacik oluyor..o da kuturma makinasindan kaynaklandigini soyledi....eger havlu turu tekstil urunler hava ve ruzgar ile kurutulursa sewrt oluyormus...kendiside evde kurutma makinesi kullandigini ve ve tum esyalarinin yumusak oldugunu iddia etti...acikcasi denemedigim icin bilemeiyoecegim..ama is yerimdeki havlularin yumusakligini bizzat gordum...yani demem o ki o kadar yumusaticiya ragmen havlularim hale sertler......sadece paylasmak istedim..sevgiler...

Back
X