- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Ben bormatik kullanıyorumçamaşır makinesine kokmuyor diye bi tık fazla koymama rağmen çamaşırlar mis gibi kokmuyor hiç, ilk bir iki saat kokuyor sonra gidiyor neden sizce ne yapmak lazım? deliricem hiç sevmiyorum kötü kokan çamaşırı
ben boron kullanmıştım sıfır kokuydu, şimdi perwoll kiraz çiçekleri+ vernel sensitive kullanıyorum ama koku hiç kalıcı olmuyor hiçbir deterjanda. makineyi mi temizlemek gerekiyor acabaBen bormatik kullanıyorum
Diğerleri parfümlü deterjan bak güzel kokuyorlsr .
Bormatik kokmuyor hatta kötü kokuyor
Yumuşatıcı kullanıyorum
Geçen bitti evde yumusaticisiz yıkadım.
İğrenç koktu yine çamaşırlar .
Hamur gibi ufff
Makinen çamaşır attığımız kısmına bulaşık makinesi tableti at .ben boron kullanmıştım sıfır kokuydu, şimdi perwoll kiraz çiçekleri+ vernel sensitive kullanıyorum ama koku hiç kalıcı olmuyor hiçbir deterjanda. makineyi mi temizlemek gerekiyor acaba
yarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var daMakinen çamaşır attığımız kısmına bulaşık makinesi tableti at .
Çalıştır yüksek ayarda .
Ondan sonra çamaşırları yıkamaya at bakalım kokacakmi
Yıkanır yıkanmaz makina dan çıkar as kurur kurumaz al. Balkonda çok duruncada azalıyor kokusu..çamaşır makinesine kokmuyor diye bi tık fazla koymama rağmen çamaşırlar mis gibi kokmuyor hiç, ilk bir iki saat kokuyor sonra gidiyor neden sizce ne yapmak lazım? deliricem hiç sevmiyorum kötü kokan çamaşırı
Ben yumusaticiyi tam makine yumusaticiyi cekerken kuyuyorum en son boyle care buldum kötü kokulara deterjanla ayni anda kuydugumda cekip gidiyor ozaman kotu kokuyor. Dakikasini takip edip hangi dakikada yumusaticiyi cektigini ezberledim resmen basinda bekliyorum makinenin sinir oluyorummmmyarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var da
Ben hepsini çalıştırmaya başlayınca koyuyorum hemen ( çamaşırları attığınız göze de azıcık yumuşatıcı koyun)yarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var da
Annem yumusaticiyi durulamaya geçince koyuyoryarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var da
Bu kriataller nasil bisey acaba? Adi sani nedir?Ben hepsini çalıştırmaya başlayınca koyuyorum hemen ( çamaşırları attığınız göze de azıcık yumuşatıcı koyun)
Bide ütünüzun su gozunee çamaşır kokusu koyabilirsiniz ben koyuyorum .
Hatta supurgemin içine de küçük kristal kokular var süpürgeyle özel.ucuz bişey. onları koyup evi supuruyorum.
Mis kokuyo nasıl oluyorsa.
Bu kriataller nasil bisey acaba? Adi sani nedir?
Ilk once cok fazla camasir biriktirip atmayîn sonra makina da cok fazla bekletmeyin hemen bitince cikarip asinçamaşır makinesine kokmuyor diye bi tık fazla koymama rağmen çamaşırlar mis gibi kokmuyor hiç, ilk bir iki saat kokuyor sonra gidiyor neden sizce ne yapmak lazım? deliricem hiç sevmiyorum kötü kokan çamaşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?