Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşırlarım kötü kokuyor :(

missdiorr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
146
18
38
35
Bayanlar makinem daha çok yeni
10kere falan kullanmışımdır. Ama çamaşırlarım hiç güzel kokmuyor deli olacağım yumuşatıcı ve detarjanı yeteri kadar koyuyorum ama olmuyor lekeleride çıkarmıyor ne yapsam ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sıcak suda yıkamıyormu acaba :S

çok mu dolduruyorsun acaba
bir kere boş çalıştır deterjanla falan.
daha sonra çamaşırları azaltıp yıkamayı dene.

çamaşır makinenin deterjan gözüne deterjan koy biraz karbonat koy birazda sirke koy.sonra yumuşatıcı gözünede çok az sirke koy.1 saatlik yıkma programında yıka.işe yararsa teşekkür etmeyi unutma :))...aynı yöntemi beyazlarada yap ön yıkamalı o beyazları asınca beyazlardaki parlaklığı görünce çok mutlu olucaksın bnm gibi.şimdi toplucam çamaşırları..

çok mu dolduruyorsun acaba
bir kere boş çalıştır deterjanla falan.
daha sonra çamaşırları azaltıp yıkamayı dene.

Öylede denedim canım sadece bir kaç havlu attım yok yinede güZel yıkamıyor

:) denicem canım şimdiden teşekkür ederim işe yarar yada yaramaz sonuçta güzel bir öneride bulundun :)

:) denicem canım şimdiden teşekkür ederim işe yarar yada yaramaz sonuçta güzel bir öneride bulundun :)

rica ederim canım.6 aydır bu ekilde yıkıyoum çamaşır makinemde hiç kireçte olmuyor.çmaşırların rengide hiç solmuyor.yumuşatıcı fln kullanma onlar tehlikeli sağlık için.

Gecen ayni sorun bende de vardi motor da sorun oldugunu soylediler ayni zaman da yag izi birakiyordu internette gezinirken bir servís buldum aksam calisan bir servís cok memnun kaldim ayni zaman da Kirec kiricida hediye ettiler ismi hatirladigim kadariyla www.gezginservis.net diye bi adresti bilgi almak icin de arayabilirsin

arkadaşlar, bu koku probleminde şöyle bir durum var. çamaşır makinenizi yıkamanız gerekir. marketten en ucuz kireç çözücülerden iki üç şişe alın, makine boş olarak, kısa programlı bir 60 derecede başlatın, kireç çözücüleri içine dökün su alırken
sonra seyredin içerideki suyu. dert kireç dağil! deterjan ve yumuşatıcı kalıntısı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…