Dizilerdeki Kötü Kadınlar Gibi Söyleniyorum

Bakin ipleri bastan vermiceksiniz. Esim evlendigimiz ilk hafta bana dedi ben asla supurge yapmam. O gunden beri 10 yıldır yapar. Baştan izin vermiceksiniz
İnanılmazsınız ya harika
Siz calismaya baslasaniz durumunuz vahim olur cok bocalarsiniz.boyle erkekler eskide kaldi sanirdim
Öyle mi diyorsunuz. Ben çalışacağım ya. Zaten en büyük hatam çalışma hayatına başlamadan evlenmem. Açıkçası her şekilde maddi gelir kadınları daha güçlü kılıyor. Tabi o zamana kadar şu işleri çözüme kavuşturmam şart

Prensesin anası kim oluyor : kraliçe . Ama siz adamın elinde kul köle olmussunuz. Önce çayını kahvesini götürmeyip işe başlayın sonra da yemek yapmayın . Bebeğinizin yiyeceği şeyler yapar kenara çekilirsiniz. O sormadan neler neler yaptığınızı söyleyin . Kendinizin reklamını yapın. Onun yağacağı şeyleri de bir defa söyleyin başka söylemeyeceğim senden bekliyorum her defasında bana söyletme deyin. Baktınız yapmıyor bir cinnet geçirirsiniz bebek uyurken . O görmesin

Boşanmaya niyetiniz yoksa ya ciddi bir sinir krizi geçirip kocanızı korkutmanız lazım ya da çamaşır attınız hayatım ders çalışıyorum çamaşırlar bitti serer misin, bebeği uyutmaya gidiyorum o sırada sen de bulaşıkları makineye dizer misin şeklinde sürekli sizin yapması gerekenleri söylediğiniz bir düzen oluşturmalısınız. Benim eşim çok yardımcıdır hakkını yemeyeyim ama bana dağınık gelen ona gelmediği için benim söylemem gerekiyor 😅 ben duşa giriyorum o sırada şu işi halledersen çıkınca film izleyelim diyorum ya da ben şunu yapıyorum sen de x işi halleder misin diyorum. Çünkü bazen o iş ona gözükmüyor.

Boşanmaya niyetiniz yoksa ya ciddi bir sinir krizi geçirip kocanızı korkutmanız lazım ya da çamaşır attınız hayatım ders çalışıyorum çamaşırlar bitti serer misin, bebeği uyutmaya gidiyorum o sırada sen de bulaşıkları makineye dizer misin şeklinde sürekli sizin yapması gerekenleri söylediğiniz bir düzen oluşturmalısınız. Benim eşim çok yardımcıdır hakkını yemeyeyim ama bana dağınık gelen ona gelmediği için benim söylemem gerekiyor 😅 ben duşa giriyorum o sırada şu işi halledersen çıkınca film izleyelim diyorum ya da ben şunu yapıyorum sen de x işi halleder misin diyorum. Çünkü bazen o iş ona gözükmüyor.
Böyle yazdım ama bazı şeyleri çok erteleyen bir eşim var 😅 bir kez bi odanın perdesini asmayı o kadar erteledi ki şehir dışına tatile gidiyordum geldiğimde perde olmazsa bu odada üstümü çıkarır dans ederim diye tehdit etmiştim akdksldlwkdjwkdjjdjd Şaka bir yana nazar değmesin evde benden çok eşim yemek yapar hayat müşterek der her şeyi benimle beraber yapar bunu yardım olarak değil görevi olarak görür böyle olmasına rağmen arada ben bile delirebiliyorum 🤣

Merhabalar
evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. Eşimi annesi bir prensesden bile daha prenses yetiştirmiş. Evden çalışıyor ona sorunlar danışılıyor mesai saatleri çok geniş ama gerçekten çoğu zaman toplasan 2 saat çalışıyor. yazın yoğun mesela 5 saat falan oluyor bu. Geri kalan tüm vakitlerde bilgisayarının başında yine. Öyle video oyun. ben de yüksek lisans yapıyorum.
eskiden Ev işlerini hiç yardım etmezdi onu bırakın çayı suyu kahvesi meyvesi tatlısı ve sodasını hep ben götürürdüm. Evlenmeden önce okumak ve gelişmek istediğimi ev işlerinde birlikteliğin önemli olduğunu çok dağınık bir insan olduğumu söyledim. Beni böyle kabul edeceğini söyledi. Öyle çıkmadı arkadaşlar. O romantik harika adam, bu tezgah neden boş değil, bu ev niye dağınık, yemek vaktinde olacak dedi. Her yemekte mutlaka kusur söyler mutlaka açıkçası yemekte de iyiyimdir. Ama geçen gün çılgın bir azarlamadan sonra 3 gündür söylemiyor yakında yine başlar. Çok sinirlenmeye ve deli gibi söylenmeye başladım. Psikoloğa gitmek istedim eş terapisi o gelmedi. Bir süre sonra bunların dolandırıcılık olduğunu ve paramı boşa harcadığımız söyledi defalarca. Bıraktım ben de.şimdi de çok sinirlisin git tedavi ol diyor. Halime çok üzülüyorum evliliğin başında çok kibar bir insandım. Şimdi söylendiğim anlar dizi olsa hepimiz nefret ederiz. Ne biçim kadın ya deriz. Bu arada defalarca konuştum artık en azından ben bebeğimizi uyuturken ya da ders çalışırken kendi kahvesini kendi yapıyor. Nadiren de olsa yediği yemeğin tabağını koyuyor. Tezgahın boş olmasına laf etmiyor. Bazen çamaşır işlerine dahil oluyor, 3 senede bu kadar yol katettim ama benliğimi kaybettim arkadaşlar. Şu sıralar son çare olarak boşanmayı düşünüyorum çünkü bebeğimle eşim iyi anlaşıyor. Hoş ben de kavga zamanları hariç anlaşıp gidiyorum. Eski zaman kadınları bunları yaşarken gıkını çıkarmıyormuş ya inanın hayret ediyorum. Bu söylenmelere nasıl bir çare bılabilrim ?
Hiç anlamıyorum, bu hayatı bir kere yaşıyorken, elinizde fırsatlar varken ömrünüzü böyle mutsuz geçirmeyi seçmek neden?
Ömrünü geçireceğiniz adamın illa içip içip sizi dövmesi, kumar oynaması mı gerekiyor boşanmak için, karakterinizi değiştirecek kadar sizi sömürmesi yeterli bir sebep değil mi. Boşanınca adam çocuğunu göremeyecek sanki.

Eski kadınlar da dayanamıyordu ki, çoğu antidepresan kullanıyor, çoğu erken çökmüş ve çoğunun dizleri, beli çok ağrıyor.

Valla 3 senede iyi yontmuşsun bence 2-3 seneye kalmaz adam olur. Yani ayrılmayacaksan diyorum.

Eskiden çocuklar sokakta büyüyordu,kadınlar çalışmıyordu,evin düzeni öyle sağlanıyordu.Şimdi hem çalış (ya da yüksek lisans yap) hem çocukla 7/24 ilgilen ama ev de mis gibi olsun.Öyle bir dünya yok malesef.Ben çalışıyorum,genelde alttan alırım ama eşim bu tezgah neden böyle ,neden yine makarna demez/diyemez.Onun getirdiği kadar para getiriyorum eve.Ya her zaman temiz tezgah ya para.İkisini aynı anda veremiyorum.

Alismis kudurmustan beterdir derler. En basindan taviz vermciektiniz ama soyledilerinize gore yontulabilir . Kucuk capli sinir krizleriyle kendine ceki duzen verir gibi

Çare bulmak istediğiniz şey söylenmelerinizse eşinize hizmet etmekten gocunmayın, ev işlerini göreviniz bilin.

Arada eşinizin yemeklerini çiğnemeyi de ihmal etmeyin, bir o kalmış yapmadığınız.

Neresinden bakıyorsunuz konuya anlamıyorum ki.

Yani bir iki sene içinde bakalım ne kadar düzelirse olmadı ben de düşüneceğim ne yapalım. Yani söylenmeye devam mı 🥲
Söylenmek değil çözüm; karşındaki ses gürültüsü duyuyor ancak yoksa seni asla anlamıyor.

Elle tutulur tavır sergilemek lazım.Ben eve günlük her işi yapan kadın alırım ,maaşımın kalanında da tek kuruş eve harcamam demiştim. Dediğimi yaparım eşim bilir, geri adım attı.Şimdi işlerin çoğu onda.Gerçi ben sevmediğim her huyunu değiştirdim adamın ,bu da onlardan biri oldu.

Back
X