çamaşırlarım neden misler gibi kokmuyo :(

benim de beyaz çamaşırlarımda koku olmuyor ama şu renkliler beni sinir etti hiç bekletmesem bile ıslak çamaşır kokusundan bıktım ama artık bir çözüme ulaştım

öncelikle yumuşatıcı artık kesinlikle kullanmıyorum çok zararlı son suda alıyor makina ve direk dururlanmıyor !
renklileri makinaya attığımda tam makina deterjan gözünden su almaya başlayınca bir su bardağı sirke döküyorum ve misler gibi kokulu çamaşırlar çıkıyor eski koku kalmadı bir de makinada asla çamaşırı bekletmiceksiniz hemen çıkarıcaksınız

deneyebilirim bunu

sirkeyı boş makınenın deterjan gözune mı koyuyorsununuz arkadaslar, ne kadar koyuyorsunuz bıde. ben hıc denemedım.

Ben gozume ne kadar gelirse 1 cay bardagi kadar filand okuyorum her yikamada hem deterjan gozune hemde yumusatici gozune…

tabletten kastınız jel kapsüllerse ben kullanıyorum. camasırların ıçıne koyuyorsun çok da guzel kokuyorlae onu kullanınca yumusatıcı kullanmıyorum, bı de (toz)deterjan leke bırakbılıyo bazen pantolonlarda, mekınenın doluluguna baglı olarak, kapsulu kullanınca oyle bı problemde yasamıyorum.hem de mıs gıbı kokuyo

Evet jel kapsuller canim…reklamda kisa programa atin diyordu…hemde baska deterjan koymadan…deterjan koymuyormusun sen???

Evet jel kapsuller canim…reklamda kisa programa atin diyordu…hemde baska deterjan koymadan…deterjan koymuyormusun sen???[/QUOTE]

YOK KOYMUYORUM AMA 40 DERECEDE YIKIYORUM KISA PROGRAMDA YIKAMIYORUM

Back
X