yorumumu merlin baslıklı topige yapmıştım buraya actıgını görünce kopyaladım...ilk bölümü sardı, artur çok çocuksu ama ya, testesteronu az kaçmış, kardeşinin sevgilisiyle olmasıda ilginçti yani
merlin i oğlumla izliyordum ama camelot pek çocuklara göre bi dizi değil
ilk bölümü sardı, artur çok çocuksu ama ya, testesteronu az kaçmış, kardeşinin sevgilisiyle olmasıda ilginçti yani
merlin i oğlumla izliyordum ama camelot pek çocuklara göre bi dizi değil
yorumumu merlin baslıklı topige yapmıştım buraya actıgını görünce kopyaladım...
izledim kızlar yeni merlini...(adı camelot diye geciyor fakat dsmartın bilgi ekranında merlin diye görünüyordu) eski merlin den sonra alışmak biraz güç oalcak gibi...gözlerim hep diğer arthurla merlini aradı...bu arada yönetmeni tudors filminin yönetmeniymiş...epey bi erotik sahne vardı tudorsta..dün aksamki bölümde de vardı morgana ile kral lot arasında:))))
diğer merlin +7 ile izlenirken bakalım bu dizinin yas sınırı ne olacak....
kısaca begendin mi derseniz...fantastik film tadında güzel..ama diğer merlinle su an için kıyaslama yapamıyorum ...dört gözle diğerinin baslamasını bekleyeceğim...
canım zaten tarzları farklı olsa gerek hatta konuda farklı baksana uther dakka bir gol bir öldümerlin arturun doğumunu biliyo falan... acaba ejderha olcakmı bunda merak ediyorum
gwen daha piyasaya çıkmadı hatırladığım kadarıyla güzel bi sarışın olcak merlinin aksine
bence erotik sahneler olmasa daha iyi, baygınlık geldiydi spartaküste, sanki biz seviştiklerini anlamıcaz
canım bu dizide utherden sonrası anlatılıyo merlinin yeni bölümü de oyle olacak bence ..hatırlarsan sezon finalinde arthur dönemi baslıyor falan yazıyordu...
evet gweni bende merak ediyorum....
hadi opüşme sahnesini anlarım da,o kadar ayrıntıya inmeye gerek yok bence de...spartaküste olsun tudorsta olsun cok acık sahneler vardı bu gidişle camelotta oyle olacak gibi...
insallah gece 11 den sonraya almazlar saatini...
ayy canım bence 10 alsalar süper olur benim için, oğlum yatmış olur, şimdi o yatmadan izleyemcem ya gece tekrarına ya sonraki günlerdeki tekrar kalcam
ben bu diziye ısınamadım ya seyretmicem
izleyemedim ben dün aksam..tekrarına bakarım artık..carsamba 9 da izlerim inşallah...,insan ister istemez merlinle karsılaştırma yapıyor...
sarmadımı canım..sıkıcıymıydı 2.bölüm...
ya hiç bi karakter hoşuma gitmedi ya, tutup tutmıcağını merak ediyorum doğrusu, gerçi içinde cinsellik olan şeyler genelde tutuyo ama
Biz de yeni izlemeye başladık. Konunun işlenişi güzel ama oyuncu seçimlerini ben de pek beğenmedim. Arthur sevimli bir tip ama kral olmak için fazla sevimli. O havaya sokamıyor insanı. Hele taç giyme törenindeki halkına seslenişi hiç inandırıcı değildi. Kim olduğunu daha bir kaç gün önce öğrenmiş, ne yapacağı konusunda kararsız kalmış, yeni bir kral için fazla abartılı bir konuşmaydı. Sadece Arthur'un abisi ve babası Ector'a ısınmıştım ki, Ector da öldü ya hu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?