- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
valla bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor. çocuğunu vakıflara camilere gönderenler düşünsün artık.
Bunun camilerle hiçbir alakası yok. Ben de belçikada yaşadığım dönemde yüzme hocam taciz etmeye çalışırdı mesela. Kendisi belçikalı ve hristiyandı.
Elbette öyle. Dünya insanları gün geçtikçe daha fazla sapıklaşıyor.
Ama buna yüce dinimizi alet etmeleri çok acı ve üzücü.
valla bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor. çocuğunu vakıflara camilere gönderenler düşünsün artık.
Orası öyle G gulay_gulay ım da, bu sapkınlık sadece islama has, islam ibadethanelerinde mutlaka taciz tecavüz yaşanır algısı yaratılmaya çalışılıyor, millet de oltaya geliyor. Ya da gelmek istiyor bilemiyorum.
Tecavüz istatistiklerini incelemedim ancak toplu olarak bulunulan bir çok yerde çok sayıda istismar yaşanabiliyor. Buna okullar, kiliseler, kurslar, hastaneler gibi yerler de dahil. Yeterki sapık kendine uygun kaynağı bulsun. Bunu tekil istismarlardan ayrı ele alıyorum.
Sürekli verilen bir alt metin var: "islam kötüdür, uzak durun." İnsanlar da duyduğuna inanmaya çok meyilli. Bir araştırayım bakayım islamda böyle birşey var mı ya da insanı buna sürükleyen bir yapısı mı var demiyor.
Anlayacağın benim tepki gösterdiğim işin özünde islama atılan iftiradır.
Bu istatistiklere göre hareket etmekte yanlış olur/oluyor.Orası öyle G gulay_gulay ım da, bu sapkınlık sadece islama has, islam ibadethanelerinde mutlaka taciz tecavüz yaşanır algısı yaratılmaya çalışılıyor, millet de oltaya geliyor. Ya da gelmek istiyor bilemiyorum.
Tecavüz istatistiklerini incelemedim ancak toplu olarak bulunulan bir çok yerde çok sayıda istismar yaşanabiliyor. Buna okullar, kiliseler, kurslar, hastaneler gibi yerler de dahil. Yeterki sapık kendine uygun kaynağı bulsun. Bunu tekil istismarlardan ayrı ele alıyorum.
Sürekli verilen bir alt metin var: "islam kötüdür, uzak durun." İnsanlar da duyduğuna inanmaya çok meyilli. Bir araştırayım bakayım islamda böyle birşey var mı ya da insanı buna sürükleyen bir yapısı mı var demiyor.
Anlayacağın benim tepki gösterdiğim işin özünde islama atılan iftiradır.
Alman polisi türk polisine benzemez ama kan alırlar kan
Bende uğramadım. Allah razı olsun hocalardan bizleri okuttular.Ben de çocukken yaz tatillerimi camide geçirirdim ama bir kere bile tacize uğramadım. Bu genelleme niye?
Benim annem 60 yasinda onun gittigi camiide bile boyle bir pislik varmis dusun 50 sene once adiler dini suistimal edip ahlaksizlik pesindeler topunu assalar keskeBen de çocukken yaz tatillerimi camide geçirirdim ama bir kere bile tacize uğramadım. Bu genelleme niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?