Elektrikli Mutfak Aletleri Camlı ankestra ocak

a_eymenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar yenı üy eoldum herkese selamlar _ acil bir konuyu sızınle paylaşmak istiyorum ev aldım . ankestra ocak lazım gönlum camlı isitıyor sizin önerdıgınız marka veya camlımı inoxlumu daha iyi ..yardımıcı olursanınz sevınırım ....

inokslar daha çok leke yapıyo bence

ben cam elktrikli kullanıyorum çokta memnınum benim her yeri cam olduğu için tencere koyulan yerler biraz çizildi ama temizliği çok kolay kesinlikle cam derim

merhaba canım arçelik düşünürsen camlı oc 600 olabilir 60 cm 3 gözü gaz 1 gözü woklu birde oc 672 model 70 cm 5 gözlü 1 gözü woklu birisi 900 diğeri 1050 fiyatı var
inox düşünürsen arçelik 752 yada 754 olabilir 600-800 arası fiyatları var

herkese şimdiden cok teşşekür ederım..

simfer esco vs marka kullanan var ise memnunmusunuz veya hangı markalar

serap arcelık oc 6000 bir düşüncem o ydu ama fıyat konusu bıraz düşünduyor işte :( :( acaba ızgaraların hangısı ıyı dökum ve emaye eskı ocagımız emaye sızce nasıl olur dökumda cok kaba geldı bana ......puffffffff:(

hakkımda hayırlısı neyse o olur

arçeliği tavsiye ederim üzeri dökümdür emaye istersen 60 cm basit inox ocaklar emaye arçelik olarak emaye ye yakın ocak sorarsan 671 modeli

bu kadar bilgi nerden geldi dersen eşim arçelikte yanlış anlama :)

tşkler :) peki hangısnı önerıyor emaye izgarrayı dökum ızgarayammı ? cam kırılma konusu olmaz herhalde dökumde agır ya ...
..........

hala buralardaysanız:)..
eşinıze sorar mısınız..
arcelık şık paket ıcın ne duşunuyor duşunuyorsunuz..
onerebılecegınz başka model var mı..

Back
X