HPV 51 59 66

Erkek arkadaşının ilk ilişkisi olduğundan nasıl eminsin? Bence bu kadar emin olma. Ne kadar sürede vücuttan atılacağını Allah bilir. Kesin bir süre yok bununla ilgili. Bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar iyi.
çünkü benim önceki ilişkimden sonra kokulu akıntılarım başladı fakat ben hpv olduğunu düşünmedim ilk ilişkimden dolayı olduğunu düşünüyorum. siz vücuttan atıldıktan sonra mı hamile kaldınız?

erkek arkadaşımın ilk ilişkisi o yüzden bende olan tip mevcuttur diye düşündüm ve evlenmeyi düşünüyoruz. korunmasız ilişki düşündüğümüzde gebelik için nasıl bir yol izlemeliyiz ikimzidenden temizlenene kadar korunmasız ilişki yaşamamalıyız sanırım? siğil yapmadı aşı oldum erkek arkadaşımda da siğil yok. Ne kadar zamanda vücuttan atılır bir bilginiz var mı ? orta riskli ve tek tip olduğu için erken atılır yorumlarını okumuştum.
sizinki uzun surmez bence, korunmadan iliski yapmayin, korunmasiz oral da olmaz yani o size oral yapinca ilerleme durumu olabilir, siz prezervatifsiz oral yaparsaniz bogaziniza yerlesebilir ama cok nadir oluyormus ilerlemesi, tedbirli olmakta fayda var,

bende sigil de yok, benimki sigilsiz. o yuzden bende bir sikintinin olabilecegini dusunmemistim.
merhabalar herkese ahc kullanıyorum açık pembe akıntılarım oluyor önce ped kullanıyodun şimdi ise bazen günlük ped bazen de takmıyorum çünkü hava alması gerek

erkek arkadaşımın ilk ilişkisi o yüzden bende olan tip mevcuttur diye düşündüm ve evlenmeyi düşünüyoruz. korunmasız ilişki düşündüğümüzde gebelik için nasıl bir yol izlemeliyiz ikimzidenden temizlenene kadar korunmasız ilişki yaşamamalıyız sanırım? siğil yapmadı aşı oldum erkek arkadaşımda da siğil yok. Ne kadar zamanda vücuttan atılır bir bilginiz var mı ? orta riskli ve tek tip olduğu için erken atılır yorumlarını okumuştum.
sız erkek arkadaısnızdan kaptıysanız erkek arkadasınızın ılk ılıskısı degıldır
emın olmayın bence de
erkek arkadasınız ası oldu mu
temızlenene kadar korunmanız daha ıyı olur

••GÜNCELLEME••
benim bir önceki ay ve bu ayki reglim uzun sürdü normalde 4-6 gün sürerdi?
bundan önceki ay uçakla git gel yaptığım için olurmuş
ama şu an bir şeyim de yok bi yere git gel yapmadım
bu ne olabilir? silvershell ahhc, ve deflgayn falan yaapr mı
#regl #

Back
X