arkadaşlar malesef ben Diler Hanımdan memnun kalmadım.. bir kere günü gününe uymuyor bir güler yüzlü oluyor, bir başka seferde yüzünden düşen bin parça soru sormaya çekiniyorsun..Ne ilaç verdiğini ne dediğini bile unutuyor bazen, bir muayenemde 3 aylıkkendi herhalde bana folik asidi bırakmamı söyledi fakat ben farklı uzmanlardan araştırdım ve devam ettim, 1 ay sonra gittiğimde bana hala folik aside devam ediyorsunuz değil mi dedi sanki kendisi et demiş gibi..bende kullanıyorum dedim meğer zaten kullanmam gerekiyormuş..
Hadi ben bunları da geçmiştim yine de devam ediyordum kendisine ta ki bugüne kadar.. geçen hafta boyunca 3 kez aradım kendisini ulaşamadım.. sekreteriyle görüştüm fakat kendisine iletmemiş olacak ki ya da kendisi aramaya değer bulmadı ki bir kez bile bana dönüş olmadı. Dün yine aradım bir başka şey için hastanede olmadığı eğer acil bir durum varsa kendilerinin doktora ulaşacakları ve doktorun uygun görmesi halinde bana cep telefonunu verebileceklerini söylediler.. peki dedim benim gece doğumum başlasa ne olacak? hastanede nöbetçi kadın doğum uzm. olduğunu doğuma onun gireceğini ancak ekstra ücret ödemem halinde kendi doktorumun gelebileceğini söylediler.
Velhasıl kelam bugün nihayetinde Diler hanıma ulaşabildim.. Bana yazdığı bir ilaçla ilgili yine tereddütte kalmıştım ve sorumu sordum.. daha sonra kendisine ulaşmakta problem yaşadığımı ve cep tlf numarasını verip veremeyeceğini sordum kendisi bana şöyle bir cevap verdi; ben burada 50 hastaya bakıyorum herkese cep tlefonu veremem. eee o zaman özel hastaneye gitmemin ne anlamı var ki dedim bunun üzerine bana tahmin edersiniz ki hastanemiz tam olarak da özel hastane statüsünde bir hastane değil, hastanemiz de 7/24 kadın doğum uzmanı var acil durumlarda onlara başvurun dedi.. O zaman ne anlamı var ki Diler hanımın benim doktorum olmasının kendisinin bu yaklaşımını son derece yanlış ve kabaca buldum.. herşey parayla ilgili olmuş artık.. telf. numarasını verse bile gece gündüz onu arayacak değilim yaa.
Bunun yanında 2 arkadaşım da Medicana'da Zehra hanıma devam ediyorlar, daha ilk günden arkadaşlarım istemedikleri halde telefonunu vermiş.. ve son derece ilgiliymiş.. bilmiyorum belki ona gidicem...:çok üzgünüm: