Çamlıca Erdem hastanesi Bakiye Okumuş ? Diler Ceylan?

arkadaşlar bende diler hanımın hastasıydım gayet güler yüzlü birisi ama onda doğum yapamadım çünkü normal doğum olduğu için gece doğdu kızım gece çağırdığında 250 tl istiyormuş bende nöbetçi doktorda doğum yaptım safa hastanesini öneriyorum

kızlar ancak cvp yazabiliyorum malum artık bebek var.
Ben bakiye okumuş a gittim. ne yalan söylim kontrollerimin coğunu başka br yerde oldum. hastane temizliği, yeniliği, fiyatta uygunluğu vs beni bakiye hanıma yönlendirdi. ayrıca ben sezeryan istiyordum.
şimdi deseler tavsiye edermisiniz ne ederim ne etmem. bana yapmacık bir kadın gibi geldi. ilgi gösteriyormuş gibi yapıyor. hadi bu çok önemli değil , önemli olan işini iyi yapsın. onda da çok unutkan olduğunu farkettim. şu şurubu yazayım diyor ama ne recete görüyorsun ne başka bişey. mesaisi doluyor gidiyor. bazen erken çıkıyor. şans eseri kendi capında bir imparatorluk kurmuş müşterisi çok. nedeni hastaneden aylar önce cok drun ayrılması ve onun her birinin hastasıyla devam etmek durumunda kalması.
ameliyatıma gelince, duyduğum sezeryanlar gibi değildi, benim için hayal kırıklığıydı.
zaten genel anestezi ile oldum, ama yarı uyanık gibiydim, bazı konuşulanları hatırlıyorum. bir ara gözümü açtım kapadım. e uyandığım vakit hala ameliyat masasında son bir dikişim atılıyordu. hiç nefes alamıyordum. gözümü acamıyor sadece duyuyordum. parmaklarımı oynatmak nefes alamadığımı görtermek istedim ne mumkün. öyle öleceğim kimse görmeyecek sandım. sonra bi hortum sokup hava verdiler ağzımdan nefes almaya başladım. sonrasıda işkence gibiydi, yol boyunca 3 sedye değiştirmek belimi 2ye böldü sandım. odaya cıkarıldığımda acıdan inliyordum, sonra ağrı kesici devreye girdi bebeğimi gördüm vs rahatladım. odadan ve bebek hemşirelerinden oldukca memnundum ama duyduğum herkes odasında uyanırken buradaki uygulama böyle sanırım.
bu nedenle ben birdaha orada doğum yapacağımı sanmıyorum. eğer siz orayı tercihetmek niyetindeyseniz bunları mutlaka sorun, nerede uyanacağınız acı cekmeniz acısından önemli.
allah herkese sağlıklı bebek ve kolay doğum nasip etsin ;)

arkadaslar 5,5aylık hamıleyım camlıca hospıtalum u denedım memnun kalmadım koşuyolu medıpole gectım sımdıde camlıca erdem hastenesıne gecmeyı planlıyorum cunku evıme cok daha yakın.3tane dr var aysegul hnm bakıye hnm tülay hnm..bunlar hakkında bılgısı olan var mı acaba...:78:

Ümraniyede eğer ısrarla bayan tercihiniz yoksa Dr.Mehmet beye muayene olmanızı öneririm.Hospıtalıum hastanesinde hergün oluyor.

evet bende hospitalium Dr. mehmet beyi tavsiye ederm. öyle bi bakıp ölcüp yollamıyor.
uzun uzun görebileceği bir şey varmı diye kontrol ediyor, gösteriyor. çokta bilgili uzun yıllar zeynep kamil hastanesinde çalışmış. ben çok uzun zaman ona muane oldum ama doğumu başka hastanede yaptım.. yoksa mehmet beyle doğum yapmak çok isterdim.
illa camlıca erdem derseniz Tülay hnmı tavsiye ederim yengemin doğumunu yapmıştı. Ama siz yinede mehmet beyi bir düşünün benim gibi pişman olmayın.

ÇAMLICA da HOSPITALIUM(eski ÖMÜR) en tecrübeli doktorlar orda.Çok hastası olan doktorun ilgiside az oluyor.Kadı Doğum da Mehmet Bey hem sıkı takip ediyor,hem işini iyi yapıyor.Aşırı ilgi beklemek bence yoğun doktorlarda zor.Mehmet beyin hastası çok yoğun olmadığı için bize vakit ayırdı ve ilgilendi.Sorulara cevap alabiliyorsunuz.444 50 60 tan randevu alabilirsiniz.

Ben 23 haftalık hamileyim ve başından beri bakiye hanıma gidiyorum.Gerçi ilk muayenemi atlas hastanesinde umut hanıma gitmiştim hastasıyla hiç konuşmayan bir doktordu hiç memnun kalmadım.8. haftamda bakiye hanıma gitmeye başladım. Çok memnunum tatlı dilli güler yüzlü bir bayan.. insanı rahatlatan konuşmaları var. Her konuda güzel ilgileniyor. Umarım böyle gider doğumda da yanımda olur.. Tavsiye ederim Bakiye hanımı.. Allah herkese kolay doğum nasip etsin (amiiin ):49:

arkadaşlar bende diler hanımın hastayım.onunla ilk tanıştığımda erdemdeydi.ilk önce tereddüt yaşadım ama tanıdıkça ne kadar iyi bir doktor olduğunu anladım.ilgisi süper doktorum değilde arkadaşımdı sanki,bebekten dolayı kaygılandığımda okadar güzel rahatlattıki anlatamam.hamileliğimin 7.ayında hastaneden ayrıldığını öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı ama çok şükür onu tekrar safa hastanesinde buldum.normal doğum yapmadım.ilk doğumumda normal değildi.doğuma diler hanımla el ele girdik korkumu yenmem için bana okadar telkin yaptıki,ayrıca safa hastanesinin anestezi uzmanı sinan bey allah ondanda razı olsun çok iyi bir doktor ve insan.diler hanım hakkında yazılan negatif şeyleri gebeliğimden buyana okuyorum diler hanımlada konuştum bu yazılanlara üzülmüş. bu yazılan kötülemeleri hak etmiyor bence.doktora giderken negatif gitmeyin, birde hepimiz insanız zor zamanlarımız olabilir doktor bile olsa

Arkadaşlar merhaba, bende 3 aylık hamileyim. bende Çakmak Erdem' e gidiyorum.. Doktor konusunda kararsız kalmıştım ama Özlem Hn da karar kıldım. Bir kaç arkkadaşım özlem hn da doğum yaptılar ve sitedeki yorumlardan sonra gitmeye karar verdim. Ve şu ana kadar hiç bir konuda rahatsızlığım olmadı. Özlem Hn da çok yoğun, bir sürü doğum uzmanı olmasına rağmen onun odasının önü hep kalabalık ama işin güzel tarafı hiç acele etmiyor. Son derece güler yüzlü, insanı skainleştiren, motive eden bir yapısı var, her hastasıyla uzun uzun ilgileniyor. Hastanenin tek kötü tarafı beklemek. Randevulu gitmeme rağmen arada beklediğim oluyor. Cep telefonunu ben istediğimde tereddütsüz verdi. Gereksiz herşeyi istemiyor kısacası ben severek gidiyorum. Çoğu şeyi ben sormadan söylemesne rağmen kafama takılanları sorduğumda uzun uzun anlatıyor. Benim doğumuma daha çok zaman var ama ben ordaki hastalarıyla konuştuğumda normal doğum yanlısı bi doktor olduğunuda öğrendim ve daha çok sevindim buna. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlar, benim ilk gittiğim doktor, başka bi doktora daha git diyen arkadaşlarıma ise katılmıyorum, çünkü başka bir doktora daha gitme ihtiyacı hissetmiyorum...

doktor Mehmet güçlü yü araştırın derim.çoğu doktor sezeryan taraftarı Mehmet bey Mayısta üç tanıdığıma Normal Doğum yaptırdı.Zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor.

Uzm Dr. Kadriye Şener tavsiye ediyorlar, çakmak erdemde, eli çabuk ve operasyon sonrası süreci çok hızlı iyileşiyormuş...

Back
X