kızlar ancak cvp yazabiliyorum malum artık bebek var.
Ben bakiye okumuş a gittim. ne yalan söylim kontrollerimin coğunu başka br yerde oldum. hastane temizliği, yeniliği, fiyatta uygunluğu vs beni bakiye hanıma yönlendirdi. ayrıca ben sezeryan istiyordum.
şimdi deseler tavsiye edermisiniz ne ederim ne etmem. bana yapmacık bir kadın gibi geldi. ilgi gösteriyormuş gibi yapıyor. hadi bu çok önemli değil , önemli olan işini iyi yapsın. onda da çok unutkan olduğunu farkettim. şu şurubu yazayım diyor ama ne recete görüyorsun ne başka bişey. mesaisi doluyor gidiyor. bazen erken çıkıyor. şans eseri kendi capında bir imparatorluk kurmuş müşterisi çok. nedeni hastaneden aylar önce cok drun ayrılması ve onun her birinin hastasıyla devam etmek durumunda kalması.
ameliyatıma gelince, duyduğum sezeryanlar gibi değildi, benim için hayal kırıklığıydı.
zaten genel anestezi ile oldum, ama yarı uyanık gibiydim, bazı konuşulanları hatırlıyorum. bir ara gözümü açtım kapadım. e uyandığım vakit hala ameliyat masasında son bir dikişim atılıyordu. hiç nefes alamıyordum. gözümü acamıyor sadece duyuyordum. parmaklarımı oynatmak nefes alamadığımı görtermek istedim ne mumkün. öyle öleceğim kimse görmeyecek sandım. sonra bi hortum sokup hava verdiler ağzımdan nefes almaya başladım. sonrasıda işkence gibiydi, yol boyunca 3 sedye değiştirmek belimi 2ye böldü sandım. odaya cıkarıldığımda acıdan inliyordum, sonra ağrı kesici devreye girdi bebeğimi gördüm vs rahatladım. odadan ve bebek hemşirelerinden oldukca memnundum ama duyduğum herkes odasında uyanırken buradaki uygulama böyle sanırım.
bu nedenle ben birdaha orada doğum yapacağımı sanmıyorum. eğer siz orayı tercihetmek niyetindeyseniz bunları mutlaka sorun, nerede uyanacağınız acı cekmeniz acısından önemli.
allah herkese sağlıklı bebek ve kolay doğum nasip etsin