Ocak sonrası fiyatı mı doğum bende o şekilde istiyorum hangi doktor sizin kiBen kendm için fiyat sordum, zam gelecekmiş ama suanda zorunlu sezeryane 2200 dedi ben belden uyuşturmalı istediğim için +500 ile 2700 fiyat verdiler bana.
Muayne ücreti de 80 tl ödüyorum ben
Burdaki arkadaşın önerisiyle hüsniye sedef e gidiyorum bende , ben nisan ayında doğum yapıcam için ona göre fiyat verdiler ama fiyatlara zam geleceği 200-300 arası ekleneceği belirtildi banaOcak sonrası fiyatı mı doğum bende o şekilde istiyorum hangi doktor sizin ki
bencede medipol iyi şu anlık memnunum dr kadriye hanımdanya bende 7 haftalık hamileyim doktor bulamadım bu akşam ümran tıp ayşe serçin hanıma gideceğim memnun kalmazsam bende medipole gideyim en iyisi
Medipol iyi çevredeki hastanelere göre en uygunu bence . Sadece tahlil fiyatları çok oluyor onları da devlette yaptırıyorumya bende 7 haftalık hamileyim doktor bulamadım bu akşam ümran tıp ayşe serçin hanıma gideceğim memnun kalmazsam bende medipole gideyim en iyisi
Burdaki arkadaşın önerisiyle hüsniye sedef e gidiyorum bende , ben nisan ayında doğum yapıcam için ona göre fiyat verdiler ama fiyatlara zam geleceği 200-300 arası ekleneceği belirtildi bana
Hayır bende hiç erteleme olmadı zatn 1,5 ayda bir gidiyorm ben onda da ertelerlerse hiç gitmem heraldeBende Hüsniye hanıma karar verdim ama bugün randevum vardı ertelediler. Sizde oluyor muydu?
Hayır bende hiç erteleme olmadı zatn 1,5 ayda bir gidiyorm ben onda da ertelerlerse hiç gitmem heralde
Evet çok sakin ve bilgili . En sevdiğim huyu da sözünü kessem bile beni dinliyor sonra kendisi konuşuyorNeyseki ertelenen gün gidebildimbu hafta da kontrolüm var. Ne kadar sakin bir doktor hanımmış
Yarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek 2.görüşmemizEvet çok sakin ve bilgili . En sevdiğim huyu da sözünü kessem bile beni dinliyor sonra kendisi konuşuyorböylelikle söyleyeceklermi unutmuyorum. Memnunum ben
Nasl geçti kontrolünüz acaba :)Yarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek 2.görüşmemiz ☺
MerhabaMerhaba .
İstanbul ümraniye ve çevresinde doktor arayışına girdim. Uygun ve iyi bi doktor olsun istiyorum. Çamlıca erdem hastanesindeki bir doktor çok önerildi ama hastane hakkında hiç iyi şeyler okumadım.
Çamlıca erdemde doğum yapmış , İçimi rahatlatacak birileri var mı ?
Güzel geçti ve bu sefer cidden ısındım. Güvenimi de kazandı. Keşke en başından gelseymişim.Nasl geçti kontrolünüz acaba :)
Teşekkür ederim görüp yazdığınız için :)Merhaba
Ben Kasım 2016 da çakmak erdemde doğum yaptım doktorum yasemin çakar kement idi işinde oldukça deneyimli.hastanede ise hiç bir sorun yaşamadım gerek muayenelerde gerekse doğum zamanında herkes çok hassas ve guleryuzluydu tavsiye ederim,hayırlı doğumlar olsun ins
Çok sevindim , doğumunuz nasl peki normal mi sezeryan mi :)Güzel geçti ve bu sefer cidden ısındım. Güvenimi de kazandı. Keşke en başından gelseymişim.
Çok sevindim , doğumunuz nasl peki normal mi sezeryan mi :)
HayırlIsıyla inşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah :)Yasemin hanım hastaneden ayrıldı kendi muayenehanesini açtı. Şuan Erdemde iyi bi doktor kaldı mı bilmiyorum. Çünkü hem Yasemin hanım hem Şükran Akalın biri daha vardı üçü da ayrıldı.
İnşallah normal olacak
HayırlIsıyla inşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?