Çamlıca erdem hastanesinde doğum yapan var mııı??

ohoooo bızım mahalledeki butun hatunlar orda dogum yaptı nerdeyse :) biz tup bebek tedavısını orda yaptırdık arkadasıma hala takıplerı orda ve dogumunuda orda yapacak ınsallah cok temız bir hastane :46:

Bende Çamlıca Erdemde yaptırıcam dogumumu,Çakmaktaki hastaneden cok daha kalıteli ve guzel,dogru bıldıgımden şaşmam :49:

ben Çakmak Erdem'de yapmıştım (2008) ilk doğumumu pek bi memnuniyetsizliğim olmadı ama çok çok da övgüye değer bişiy olmadı yani...
Şimdi Dr.um nedeniyle (Bahar Besen) Çamlıca Hospitaium'a gidiyorum umarım pişman olmam

sizin doğum ne zaman ? dr.unuz kim?
Benim Çakmak Erdem'deki eski dr.um (Adalet Hm) şimdi Çamlıca Erdem'deymiş...

Merhaba benim dr yasemin hanım,aslında tup bebeğimi emel hnm yaptı ama o çakmaktaki hastaneye geçince ben gitmek istemedim,şimdi dr yasemin hanımla devam ediyorum.Çakmaktaki hastaneden kat kat güzel burası,adalet hanımda çamlıcada gördüm bende lobide beklerken onu.Hayırlısı olsun cnm ama benim daha yolum uzun doğuma çookkkk :49:

Merhaba benim dr yasemin hanım,aslında tup bebeğimi emel hnm yaptı ama o çakmaktaki hastaneye geçince ben gitmek istemedim,şimdi dr yasemin hanımla devam ediyorum.Çakmaktaki hastaneden kat kat güzel burası,adalet hanımda çamlıcada gördüm bende lobide beklerken onu.Hayırlısı olsun cnm ama benim daha yolum uzun doğuma çookkkk :49:

allah kurtarsın bir avazda şekerim :34:

AMİİİN inşallah cnm darısı başına,zayıflada hamile kal sende :1:

Back
X