selam kızlar bende bu hastaneye gtmek istiyorum ama hemen aşılama tüp bebekmi yapıyolar yoksa ilaçlı tedaviylemi başlıyolar bn 21 yaşındaym 3 senelik evliyim tüp bebek içn daha erken die düşünüyorum. erdem hastanesine gtsem nasıl bi tedavi uygulıcaklar acaba bana...
merhaba sveh,çok gençmişsin sende,bilmemki ne yaparlar,benım eşimin sipermiyle alakalı sıkıntı oldugu ıcın tup bebek yaptırıyoruz.emel hanım asılamada deneyebılırz ama tutma sansı daha dusuk tup bebekte daha yuksek dedi,sız secın dedı bizde eşimle tupe karar verdik.gidip görüşün bence zaten ücretsiz görüşüyosun,ben çok yerle gidip görüştüm ama bukadar ilgilenmedi hiçbiri zaten en çok ondan tercıh ettık orayı,insallah ıyı sonuclada ayrılırız.
hadi yaa ücret almıyolar mı görüşmeye.. bn şimdi kadın doğuma gidiyorum burda muayne ücreti 70 lira ilaçlar hariç.. peki sıra fln oluyomu. sen emel hanmdan memnunmusun peki.. bnm eşimde sorun yok bnde pco var... randevu nasıl alıyoruz. şu hani e5ten geçerken gözüküyo ya o erdem mi başka biyerdemi ay çok soru sordm k.bakma canm:26:
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kerdeşim.Benim tedavim başladı lucrin diye bir iğne kullanıyorum,regli olana kadar kullanıcam hep sonra muayneye gıdıcem.kendine iğne yapmak çok ilginçmiş,funda hanım anlatırken yapamam ben dedim ama yapıyom valaaa :) bakalım daha neler yapcaz.
Sağolasın Allah sanada nasip etsin inşallah.Bende geçen gün kontrole gittiğimde Dr Yasemin Hanımla karşılaştım,çakmaktaki hastaneden biliyodum zaten kendisini Emel hnmla birlikte çalışmaya başlamışlar,Çamlıcanın hastalarınada Dr Yasemin Hanım bakıcakmış güzel bir dayanışma olmuş.Ben başlarken sperm testi,muayneyi falan ücretsiz yapıyolardı o kampanyayıda tekrarlamışlar hasta doluydu,Allah bana yardım etti doğru yer seçimi yaptım,hem uygun fiyata anne oldum,hemde adam akıllı hizmet aldım.Sende doğru seçimi yapmıssın rahat ol ve Allahına dua et canım,zamanı geldiyse müsbet sonucu almaman için neden yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?