Tüp Bebek Merkezleri Çamlıca Erdem Hastanesinde Tüp Bebek ve aşılama tedavisi görenler yokmu???

blame

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
75
5
48
42
İstanbul
arkadaslar biz gecen sene asılama tedavısı gördük dr.emel hanım da ve bu senede bir yakınımıza tüp bebek başlandı.forumların arasında paylaşım göremeyince konuyu acmak istedim.kapıda bekleyen cok hastaları var ama yazmaya cesareti olanlarmı yok anlamadım.tedavı surecı ve karsılaştıkları konusunda aydınlatsınlar bızıde lutfen.

merhaba arkadasım,bu sıteyı uzun zamandır takıp ediyorum ama ilk defa uye olup yazmak istedım notunu okuyunca.Bende dr.emel türkoğlu hanımın kontrolunde basladım tedavıye allahın ıznıyle,cok sıcaklar ve bızı cok guzel bılgılendırdıler.yınede tedavı konusunda kafamda soru ısaretlkerı var ve hic bıtmıycek bu sorular gıbı :)

oh ya sonunda bana cevap veren biri çıktı,sağolasın yenımı baslıycaksınız sizde? bizim zelişin kisti çıktı,doğum kontrol hapı kullanmaya başladı,hastalanınca tekrar kontrole gidicez.zeliş benim hem komşum hemde akrabam doktorada beraber gıdıp gelıyoruz hep,hayırlısıyla yengen gibi o da bir çocuk sahibi olsada sıra bana gelse :)

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kerdeşim.Benim tedavim başladı lucrin diye bir iğne kullanıyorum,regli olana kadar kullanıcam hep sonra muayneye gıdıcem.kendine iğne yapmak çok ilginçmiş,funda hanım anlatırken yapamam ben dedim ama yapıyom valaaa :) bakalım daha neler yapcaz.

selam kızlar bende bu hastaneye gtmek istiyorum ama hemen aşılama tüp bebekmi yapıyolar yoksa ilaçlı tedaviylemi başlıyolar bn 21 yaşındaym 3 senelik evliyim tüp bebek içn daha erken die düşünüyorum. erdem hastanesine gtsem nasıl bi tedavi uygulıcaklar acaba bana...

merhaba sveh,çok gençmişsin sende,bilmemki ne yaparlar,benım eşimin sipermiyle alakalı sıkıntı oldugu ıcın tup bebek yaptırıyoruz.emel hanım asılamada deneyebılırz ama tutma sansı daha dusuk tup bebekte daha yuksek dedi,sız secın dedı bizde eşimle tupe karar verdik.gidip görüşün bence zaten ücretsiz görüşüyosun,ben çok yerle gidip görüştüm ama bukadar ilgilenmedi hiçbiri zaten en çok ondan tercıh ettık orayı,insallah ıyı sonuclada ayrılırız.

hadi yaa ücret almıyolar mı görüşmeye.. bn şimdi kadın doğuma gidiyorum burda muayne ücreti 70 lira ilaçlar hariç.. peki sıra fln oluyomu. sen emel hanmdan memnunmusun peki.. bnm eşimde sorun yok bnde pco var... randevu nasıl alıyoruz. şu hani e5ten geçerken gözüküyo ya o erdem mi başka biyerdemi ay çok soru sordm k.bakma canm:26:

slm sveh bizde ilk görüşmeye gittik ücret almadılar.zaten ilk görüşmede durumuna bakıp hangi tedaviye uygunsun diye bilgi veriyolar.ben hem yengemle,hemde bizim zelişle gittim ikisinde de aynısı oldu.hangi tedavi uygulanacaksada ona göre fiyatınıda söylüyolar.bizim yengemi götürmediğimiz yer kalmadı valla fiyatlarıda çoğu yere göre gayetde uygun.bak şimdi 522 66 66 dan dahilisi 2114 ara funda hanım var onunla konus butun herseyi o sana anlatır tek tek.git görüş nolcak ki

oh oh eğlence çıktı bize desene,zelişede o iğneden yapılırsa ben yaparım buyuk bır zevkle artık

iğneler hiç acıtmıyor bende korkmustum ama hissetmiyosun yaparken,etkilemez arkadasını cok :)

ayyy uzun zamandır giremedim arkadaşlar.çünkü adetim başladı sonrada tedavinin yorucu tarafı ama dün yumurtalarım toplandı tam 9 tane yumurtlamışım bu sabah erkenden dr emel hanım arayıp bunların 6 tanesinin döllendiğini söyledi,gelişimlerini,büyümelerini takip edip beni tekrar arıycaklarmış.sonrada gelsin bebeklerim göbişime dualarınız benimle olsun lütfen buna cok ihtiyacım var

bizim işlemimizde yarın olacak,hatunun yumurtalarını toplayacaklarmıs sepet sepet :) vurduk vurduk iğneleri bakalım sonucu ne çıkacak,allahım herkese hayırlısını nasip eder inşallaaahhh..:18:

evet bayanlar yanlış duymadınız HamileyimAllah herkese nasip etsin inşallaaaahhhhhhhh.Tamamen kesinleşmeden yazmak istemedim ama bugun kesede göründü ve heyecandan ölücektim.Allah DOKTOR EMEL TÜRKOĞLUNDAN,FUNDA HANIMDAN VE ÇAMLICA ERDEM HASTANESİNDEN razı olsun,önce Allahın sonra onların sayesınde annelik duygusunu yasıyorum.Size tavsiyem bu işi yapacaksanız duzgun ınsanlarla yola çıkın,tedavının her asamasında bana durust davrandılar,ne zaman arasam ulaştım,ne sorduysam cevapladılar,bu kadar huzurlu ve rahat olunca sonucuda guzel oldu allahıma şükür.

Şimdi geldik hastaneden öldük öldük dirilkdik ama sonunda yüzümüz güldü.Gebelik testi sonucu 304.60 yani pozitif çıktı,üç gün sonra yine tekrarlayıp yükselişine bakacaklarmış.Allaha dua ediyorum yüzümü kara çıkartmadı ne kadar doğru seçim yaptığımızı bize gösterdi.Allah dr emel türkoğlundan,Funda hanımdan razı olsun herseyi gönüllerine göre versin bizi güldürdüler ALLAH ta onları güldürsün.Ev kalabalıklaşmaya başladı duyan geliyor valla bana müsaade sonra daha detaylı yazarım kızlar.

863 olmus bizimkinin kan değeri Emel hanımın dediğine göre cok ıyıymış,haftayada kese görmeye gidecez.ne diyeyim valla allah herkese nasip etsin cok zor bir donem ama sonucu guzel olunca herseye degıyor :)

bizim tosbağanın kese göründü bugun inşallah kalp atıslarınıda görünce içimiz ıyıce rahatlıycak,ay cok guzel bır duyguymus,Allah her isteğene nasip etsin :)

Allah kucağına almayı nasib etsinnnn..
bende çakmak erdemde tedavi görüyorum..ilk denemem düşükle sonuçlandı..aşılamamda negatif..haziran yada temmuz gibi 2. denemem olacak..
ilk denemem serap hoca tarafından yapıldı..emel hanım devraldı hastalarını..kısmetse şimdide emel hanım yapacak tüpümüzü..inşallah uğurlu gelirrr

Sağolasın Allah sanada nasip etsin inşallah.Bende geçen gün kontrole gittiğimde Dr Yasemin Hanımla karşılaştım,çakmaktaki hastaneden biliyodum zaten kendisini Emel hnmla birlikte çalışmaya başlamışlar,Çamlıcanın hastalarınada Dr Yasemin Hanım bakıcakmış güzel bir dayanışma olmuş.Ben başlarken sperm testi,muayneyi falan ücretsiz yapıyolardı o kampanyayıda tekrarlamışlar hasta doluydu,Allah bana yardım etti doğru yer seçimi yaptım,hem uygun fiyata anne oldum,hemde adam akıllı hizmet aldım.Sende doğru seçimi yapmıssın rahat ol ve Allahına dua et canım,zamanı geldiyse müsbet sonucu almaman için neden yok.

inşallah cnm teşekkür ederim iyi dileklerin için..
inşallah emel hanım bana uğur getirir..aşılama oldum sonuç perşembee bakalım ama ekimi bulacak heralde bir sonraki tedavim eğer aşılama tutmazsa..
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…