Tüp Bebek Merkezleri Çamlıca Erdem Hastanesinde Tüp Bebek ve aşılama tedavisi görenler yokmu???

maalesef aşılamam tutmadı..şimdi 3. aşılamayı olacağım..

:nazar:evet bayanlar yanlış duymadınız Hamileyim:46:Allah herkese nasip etsin inşallaaaahhhhhhhh.Tamamen kesinleşmeden yazmak istemedim ama bugun kesede göründü ve heyecandan ölücektim.Allah DOKTOR EMEL TÜRKOĞLUNDAN,FUNDA HANIMDAN VE ÇAMLICA ERDEM HASTANESİNDEN razı olsun,önce Allahın sonra onların sayesınde annelik duygusunu yasıyorum.Size tavsiyem bu işi yapacaksanız duzgun ınsanlarla yola çıkın,tedavının her asamasında bana durust davrandılar,ne zaman arasam ulaştım,ne sorduysam cevapladılar,bu kadar huzurlu ve rahat olunca sonucuda guzel oldu allahıma şükür.:nazar:

Merhaba arkdaşım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Benim tedavi süreci ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Benim kardeşim de tüp bebek yatırmak istiyor, ama yurtdışında. NAsıl bir süreç.Tedavi süreci nasıl?Kaç gün yeterli? Toplam ücret ne kadar acaba? Burda sadece 1 ay kala biliyor eşi ise 15 gün kalacak. Bu zaman dilimi yeterli mi? Bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

Merhaba arkdaşım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Benim tedavi süreci ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Benim kardeşim de tüp bebek yatırmak istiyor, ama yurtdışında. NAsıl bir süreç.Tedavi süreci nasıl?Kaç gün yeterli? Toplam ücret ne kadar acaba? Burda sadece 1 ay kala biliyor eşi ise 15 gün kalacak. Bu zaman dilimi yeterli mi? Bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

bunları sız bence funda hanımı arayıp sorun,216 522 66 66 dan 2114 tuşluycaksınız.o size daha iyi bilgi verir bence.

üzüldüm ama hersey allahtan canım,bence tup bebek denesene niye bu kadar asılamayla ugrsıyosun?

cnm bnm erdemde bir tüp denemem var zaten..
düşükle sonuçlandı ama..
sonrasındada hastane ücretsiz aşılama yapıyor..
eylül ekim gibi 2. denememi yapacağım..

cnm bnm erdemde bir tüp denemem var zaten..
düşükle sonuçlandı ama..
sonrasındada hastane ücretsiz aşılama yapıyor..
eylül ekim gibi 2. denememi yapacağım..

nasıl ücretsiz aşılama yapıyolar?hiçmi para almıyorlar aşılamadan?bizde gitsek yaptırabilirmiyiz?

nasıl ücretsiz aşılama yapıyolar?hiçmi para almıyorlar aşılamadan?bizde gitsek yaptırabilirmiyiz?

tüp yaptırdım ben orada düşükle sonuçlandı..bazı hastalarına yapıyorlar bu uygulamayı..hemen tüpün ardından ama..

hmmmm anladım cnm iyi bişey bu ama denenebilir mantıklı geldi bana.

merhaba arkadaşlar. hastanenin tüp bebek hastasıydım. herşey yolunda gitti iğneler, çatlatma iğnesi , opusu ,6 tane yumurta döllenmesi, 2 tane transferi ve 9 hafta süren anneliğim. taki 30 haziranda bebişimizin kalbinin durduğunu öğrendik ve aldılar malesef.. tekrar aynı hastaneye devam mı ? tamam mı? bilemiyorum. ben başta giderken serap hn vardı sonra transferimi emel hoca yaptı.. ilgi acısından sorun yaşamadım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar. hastanenin tüp bebek hastasıydım. herşey yolunda gitti iğneler, çatlatma iğnesi , opusu ,6 tane yumurta döllenmesi, 2 tane transferi ve 9 hafta süren anneliğim. taki 30 haziranda bebişimizin kalbinin durduğunu öğrendik ve aldılar malesef.. tekrar aynı hastaneye devam mı ? tamam mı? bilemiyorum. ben başta giderken serap hn vardı sonra transferimi emel hoca yaptı.. ilgi acısından sorun yaşamadım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun cnm..
Allahım sabırlar versin..ilk denememiydi?sorununuz nedir peki?
bende ilk denememi orada yaptırdım.
2. için daha karar vermedim..pişman olmakta istemiyorum..
bede senin gibi kararsızım..
ben ilk tedavimi serap hanımda oldum..emel hanımda aşılamamı yaptı..ikisindende memnun kaldım..
bu arada bnmde ilk denemem düşükle sonuçlandı.

arkadaslar biz gecen sene asılama tedavısı gördük dr.emel hanım da ve bu senede bir yakınımıza tüp bebek başlandı.forumların arasında paylaşım göremeyince konuyu acmak istedim.kapıda bekleyen cok hastaları var ama yazmaya cesareti olanlarmı yok anlamadım.tedavı surecı ve karsılaştıkları konusunda aydınlatsınlar bızıde lutfen. :emir_bebek:

Valla canım ben biraz geciktim yazmakta sanırım ama , bu hastane ile ilgili olarak çok iyi şeyler duymadım . 2 sene önce bir yakınım gitmişti ve hiç memnun kalmamıştı . Tabi kısmet bu işler birazcık ta ...

selam kızlar bende bu hastaneye gtmek istiyorum ama hemen aşılama tüp bebekmi yapıyolar yoksa ilaçlı tedaviylemi başlıyolar bn 21 yaşındaym 3 senelik evliyim tüp bebek içn daha erken die düşünüyorum. erdem hastanesine gtsem nasıl bi tedavi uygulıcaklar acaba bana...

canım senin yaşın küçük olduğu için tüp bebek yapmazlar . Tüp bebekte yaş sınırı 23 olmalı . artı yanlızca pko varsa eşinde sorun yoksa yumurta tabiki ve çatlatma ile de gebe kalabilirsin . Tüp bebek tedavisi çok zor bir süreç gerçekten de .

Canım öncelikle çok geçmiş olsun . Bende ilk gittiğim yerden çok memnundum başka bir merkez düşünmüyordum ama farklı yerler araştırınca keşke diyorum ilk seferde de araştırma yapsaydım diyorum . bence iyi bir araştırmadan sonra kararını ver . Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşl ..

Valla canım ben biraz geciktim yazmakta sanırım ama , bu hastane ile ilgili olarak çok iyi şeyler duymadım . 2 sene önce bir yakınım gitmişti ve hiç memnun kalmamıştı . Tabi kısmet bu işler birazcık ta ...

canım senin yaşın küçük olduğu için tüp bebek yapmazlar . Tüp bebekte yaş sınırı 23 olmalı . artı yanlızca pko varsa eşinde sorun yoksa yumurta tabiki ve çatlatma ile de gebe kalabilirsin . Tüp bebek tedavisi çok zor bir süreç gerçekten de .

Canım öncelikle çok geçmiş olsun . Bende ilk gittiğim yerden çok memnundum başka bir merkez düşünmüyordum ama farklı yerler araştırınca keşke diyorum ilk seferde de araştırma yapsaydım diyorum . bence iyi bir araştırmadan sonra kararını ver . Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşl ..

slm arkadaşlar ben bu foruma üyeyim ama ilk defa yazıyorum.bende bir kaç ay önce özgür kartala gidiyordum fakat rahim içinde sıvı var dedi 1 2 ay bekleyelim olmazsa tüp bebek dedi.biraz erken gibi geldi.bende şimdi başka bir doktor arıyorum güvenebileceğim ya çamlıca erdem yada medistate sadiye erene gitmek istiyorum inşallah bende hamile kalabilirim.oooffff bu sıkıntı çok zor bebek istiyorum bende

slm arkadaşlar ben bu foruma üyeyim ama ilk defa yazıyorum.bende bir kaç ay önce özgür kartala gidiyordum fakat rahim içinde sıvı var dedi 1 2 ay bekleyelim olmazsa tüp bebek dedi.biraz erken gibi geldi.bende şimdi başka bir doktor arıyorum güvenebileceğim ya çamlıca erdem yada medistate sadiye erene gitmek istiyorum inşallah bende hamile kalabilirim.oooffff bu sıkıntı çok zor bebek istiyorum bende

git ikisiylede konus,hangisi içine sinerse ona başla bence,bu işler güvenle başlıyor.

bunları sız bence funda hanımı arayıp sorun,216 522 66 66 dan 2114 tuşluycaksınız.o size daha iyi bilgi verir bence.

Merhaba. Söylediğiniz gibi Funda hanımla telefonda görüştüm daha sonra da yüz yüze görüştüm. ben Emel Hanım diye gittim ama kendisi Yasemin hanımın tedaviyi yapacağını söyledi. Şimdi çok kararsız kaldım acaba Emel hanıma arayıp ulaşsam mı , yoksa Yasemin hanımda mı bu konuda tecrübeli mi acaba?

Merhaba. Söylediğiniz gibi Funda hanımla telefonda görüştüm daha sonra da yüz yüze görüştüm. ben Emel Hanım diye gittim ama kendisi Yasemin hanımın tedaviyi yapacağını söyledi. Şimdi çok kararsız kaldım acaba Emel hanıma arayıp ulaşsam mı , yoksa Yasemin hanımda mı bu konuda tecrübeli mi acaba?

İkisi beraber çalışıyorlar zaten,biri çakmakta biri çamlıcada ama aynı laboratuvarı kullanıyorlar hastalar hakkındada gorusuyorlar.Aklında soru işareti kalmasın emin ellerde olucaksın,zaten funda hanım sana cok yardımcı olucak.

camlıca erdem de yasemın hanıma gıdıyoruz bız tavsıye ederım cok bılgılendırıyor her konuda

asılama ucretı ne kadar ve nasıl bır surec saglıklı spermmı mı aktarıyorlar bu konu hakkında bılgım yok butopıkte yenıyım

Back
X