Tüp Bebek Merkezleri Çamlıca Erdem Hastanesinde Tüp Bebek ve aşılama tedavisi görenler yokmu???

Merhaba arkadaşlar,

Tüp bebek yaptırmak istiyorsanız sadece tüp bebek yapan merkezleri tercih edin. Erdem hastanesinin labaratuarı o kadar iyi değil. Doktor ne kadar iyi olursa olsun labaratuarı iyi değil ise şansınız daha düşük. Erdem hastanesi tüp bebek merkezlerinden ucuz olabilir ama sadece tüp bebek merkezlerinde şansınız daha fazla. Ben ilk denememde Allahıma şükür tuttu. Tercihinizi iyi yapın.

Merhaba arkadaşlar,

Tüp bebek yaptırmak istiyorsanız sadece tüp bebek yapan merkezleri tercih edin. Erdem hastanesinin labaratuarı o kadar iyi değil. Doktor ne kadar iyi olursa olsun labaratuarı iyi değil ise şansınız daha düşük. Erdem hastanesi tüp bebek merkezlerinden ucuz olabilir ama sadece tüp bebek merkezlerinde şansınız daha fazla. Ben ilk denememde Allahıma şükür tuttu. Tercihinizi iyi yapın.

hayırlı olsun canım nerdeyaptırdın ve malıyetı ne ozelden atabılırsın mesaj bana ben de dusunuyorum tesekkur ederım

koşuyolunda umut tüp bebek merkezi. Merkeze 6000 tl verdim ama ek ilaç masraflarıda çıkıyor cnm.

Merhaba arkadaşlar,

çok doğru diyorsun..Allahın sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
bnmde oradan dilim yandı..kesinlikle laboratuar çok önemli..
ilk denememi orada yaptırdım ama düşükle sonuçlandı..
pıhtılaşma varmış..
ben bu tahlilin yapılması gerek dediysemde yapmadılar gerek yok sende çıkmaz dediler ama bebeğimi kaybettim sonuç olarak..
şimdide memorialda yaptırıcam..lab konusunda 1 numara

biz de aşılama için bi görüşelim diye gittik elimizde tüp bebek ilaçlarıyla döndük.araştırmadan etmeden başladık diğer yerlere göre ucuz olması da etkiledi tabi.üstelik o güne kadar gittiğimiz hiç bir dr.tüp lafını ağzına bile almamıştı.eşimde varikosel var kendiliğinden olur isterseniz aşılama yapalım dediler hep.ama erdemde direkt tüp yapalım aşılama tutma paranız gider tutmaz bilmem ne verdiler gazı sonuç pozitif.evet pozitif bn salak gibi bir hafta boyunca hamileyim diye gezdim sonra açıklama bile yapamadılar.düştü mü hiç yokmuydu bilmiyorum.bunu çok kişiye yapmışlar.şükürler olsun şu an 7 aylık bi kızım var ve normal yolla oldu maşaAllah.Allah isteyen herkese versin.:nazar:

merhaba bayanlar yazdıklarınızı okudum ama şöylede bir gerçek var.biz orda bebegımızı kucagımıza aldık,piyasaya gore cok uygun fiyatlarla tup bebegımızı yaptırdık ve ınsan gıbı muamele gorduk.Madem laboratuvarı kötüydü bizim nasıl oldu?Gerçi şu farkta var biz çamlıca erdemde yaptırdık ikisi karışmasın bence.Ayrıca bızım için tüm ekibin bayan olması cok önemliydi ve ordaki tüm ekip bayan.2500 tl ye tüp bebek yapıyorlar daha ne olsun.

merhaba bayanlar yazdıklarınızı okudum ama şöylede bir gerçek var.biz orda bebegımızı kucagımıza aldık,piyasaya gore cok uygun fiyatlarla tup bebegımızı yaptırdık ve ınsan gıbı muamele gorduk.Madem laboratuvarı kötüydü bizim nasıl oldu?Gerçi şu farkta var biz çamlıca erdemde yaptırdık ikisi karışmasın bence.Ayrıca bızım için tüm ekibin bayan olması cok önemliydi ve ordaki tüm ekip bayan.2500 tl ye tüp bebek yapıyorlar daha ne olsun.

blame kesinlikle haklısın valla,biliyorsunki bende orda bebegimi kucagına alanlardanım,gerçekten fiyatının uyugun olmasının yanında bütün çalışanlar bayan,benim eşim öyle olmasa zaten biraz zor kabul ederdi.:emir_bebek:

blame kesinlikle haklısın valla,biliyorsunki bende orda bebegimi kucagına alanlardanım,gerçekten fiyatının uyugun olmasının yanında bütün çalışanlar bayan,benim eşim öyle olmasa zaten biraz zor kabul ederdi.:emir_bebek:

yaa aklım çookk karıştı yaa:44: bazıları iyi demiş bazıları kötü... sende bebeğini aldn kucağına Allahın izniyle aslında nasip meselesi Rabbim ol dediyse oluyo işte.. Rabbim hayırlı uzun ömür versin cnm. peki fiyat olarak 2500 demişsinz çokk uygun bi fiyat bu ilginç.. memorialde 5000 ilaçlar hariçç.. bu fiyatın içinde neler var anlatırmısın canım yaa sizde sorun neydi.. doktorun kimdii

yaa aklım çookk karıştı yaa:44: bazıları iyi demiş bazıları kötü... sende bebeğini aldn kucağına Allahın izniyle aslında nasip meselesi Rabbim ol dediyse oluyo işte.. Rabbim hayırlı uzun ömür versin cnm. peki fiyat olarak 2500 demişsinz çokk uygun bi fiyat bu ilginç.. memorialde 5000 ilaçlar hariçç.. bu fiyatın içinde neler var anlatırmısın canım yaa sizde sorun neydi.. doktorun kimdii

tatlım çamlıca erdem hastanesinden funda hanımı ara o sana butun sorularının cevabını versın daha iyi,dr yasemin çakar kement oranın doktoru.Biz 2500 verdik birde ilaçımızı aldık tahlil maklil hiç bişeye ekstra para ödemedik ama dediğim gibi ara funda hanımı sor,2114 dahilisi.

tatlım çamlıca erdem hastanesinden funda hanımı ara o sana butun sorularının cevabını versın daha iyi,dr yasemin çakar kement oranın doktoru.Biz 2500 verdik birde ilaçımızı aldık tahlil maklil hiç bişeye ekstra para ödemedik ama dediğim gibi ara funda hanımı sor,2114 dahilisi.

çookk teşekkür ederimm cvpladığın içinn sen memnunsun dimi senn sorun neydi pekii:26:

çookk teşekkür ederimm cvpladığın içinn sen memnunsun dimi senn sorun neydi pekii:26:

hee bide sitesinde çakmakta gözüküyo funda hanım çamlıcada yok yasemin hanımda öle çakmakta..

Son düzenleme:
kızlarr gittim erdem hastanesine başlıcam sanırımtedaviye ilaçlar hariç 2500 dediler. benden başka kims yok mu yaaa

bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum..

ilaçları ezbere kullanıyorlar.onların yüzünden ohss olacakmışım..şuan başka bir mekezde tedavi görüyorum..laparoskopi oldum ,pıhtılaşmam var ama ısrarlarıma ragmen genetik testlerim yapılmadığı için bunuda yeni öğrendim ben..
kesinlikle ezbere çalışıyorlar kişiye özel tedavileri yok.
her gelene hemen tüp bebek..

ilaçları ezbere kullanıyorlar.onların yüzünden ohss olacakmışım..şuan başka bir mekezde tedavi görüyorum..laparoskopi oldum ,pıhtılaşmam var ama ısrarlarıma ragmen genetik testlerim yapılmadığı için bunuda yeni öğrendim ben..

hadi yaa:( düşüneyim ozamn bn biraz daha

tatlım Funda hanım kordinatör ya ondan adı yok sitede bende baktım ama hep çamlıcada biz gittiğimizde.Ayrıca bence insanlar yorum yaparken çamlıcayla çakmak erdemi karıştırıyor,ikisinin arasında cok fark var.Biz çok memnun kaldık bebeğide aldık, Asi_ruh da memnun kalmıs başlardaki yorumlara bakarsanız,insan gibi muamele gördük.Tabi tercih size kalmıs,ben sadece deneyimimi paylaşıyorum

çamlıca erdemdenmi yoksa çakmak erdemdenmi bahsediyorsun

arkadaşlar burdaki yazışmalar Çamlıca erdem hastanesi üzerine,biz tedavimizi orda gördük ve ordan bahsediyoruz.Dİğer ümraniyedeki hastaneyle karıştırıp ordaki deneyimlerinizi buraya yazmayın,çünkü aynı kişilerden ve tedaviden bahsetmiyor oluyoruz!!!!!!:19:

aynen iki hastaneyi karıştırıyorlar hep,çamlıcada olanda tedavi gördüm bende dememe rağmen hala diğerini saniyorlar.Ben valla aylardır gidip geliyorum birtane şikayet eden hastaya rastlamadım,bize olurunu ve ihtimallerini söylediler tedavinin öyle seçtik,fiyatta ben yaptırdıgımdada 2500 dü kaçırmayın bencede

Back
X