allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. valla ben doktorumdan çok memnundum ama ayrıldı hastaneden diler hanıma da cumartesi gidicem nasıl biri olduğunu bilmiyorum bi arkadaşımız biraz dengesiz olduğunu yazmış başka arkadaşlar memnunmuş bende gittiğimde görüyodum baya bi hastası var kendisinin ama nasıl bi doktor bilmiyorum bide insanın içine sinicek doktoru.bi gidip bakıcam olmadı bakiye hanımı deniycem. ben de doğumu erdem de istiyorum hem evime yakın hem yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diye
hakkımızda hayırlısı tamam canım bende yazarım bakalım nasıl birisi
valla canım aynı hastanede diler hanıma gidicem yarın işte alpy sen naptın canım yazıcaktın bu gün dünki kontrolün nasıl geçti senden haber bekliyorum
bakiye hanımın randevulu çalışmadığını biliyodum ama şansımı deniyim dedim ve aradım cumartesi için ama çok yoğun olduğu için randevulu çalışmıyormuş ve hastane de başka kadın doğumcu yok ve muayene için gidip adımı yazdırıp işlem açtırdıktan sonra sıraya girip bekliycekmişim tabi ne zaman gelirse o sıra birde üstelik 30 TL. varmı böle saçma bir şey ya. bende meltem hanımın gittiği çengelköy ülkü hastanesini aradım perşembe günü başlıcakmış işe tekrar arayıp cumartesi için randevu alıcam. muayene ücreti de 12 TL. imiş. kim bilir hastane temiz düzgünse doğumu bile orda yapabilirim. yeni doğan yoğun bakımı da var. erdem bu şekilde ancak hasta kaybeder. ama ihtiyacı yok galiba zaten
ya meltem hanım ayrılmış hastaneden çokta memnundum kendisinden çok üzüldüm nereye gittiğini de sormak aklıma gelmedi hiç hastaneye ama ben doğumu erdem de istiyorum zaten gidemem başka yere üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?